You, the petitioner

1 Juli herdenking van de slavernij

31 signatures

Ze willen 1 juli puur een nationale feestdag willen laten zijn voor de afschaffing van de slavernij, voor de slachtoffers in Nederland. Herdenk dan alle slachtoffers wereldwijd. We willen allemaal gelijke behandeling, doe dat dan ook de slachtoffers van de slavernij uit het heden en het verleden.

Petition

We

Het volk van Nederland dat vecht voor gelijke rechten

 

observe

  • Als je hoort hoe er over gepraat wordt gaat het puur over slaven die van Nederland waren.
  • Er zijn van alle culturen slaven geweest.
  • En vandaag de dag zijn er nog slaven. Denk aan gedwongen prostitutie kindslaven die in fabrieken en op het land moet werken onder dwang.
  • Een dag om de slavernij te herdenken moet zijn voor alle culturen die slachtoffer zijn geworden van de slavernij. Om stil te staan bij slavernij die vandaag de dag nog steeds gebeurt.

 

and request

Op 4 en 5 mei wordt er stil gestaan bij slachtoffers over de hele wereld. Dan wordt het mee vergeleken. Dus doe dat dan ook met 1 juli. Herdenk dan alle slachtoffers wereldwijd van slavernij. We willen allemaal gelijke behandeling, doe dat dan ook met de slachtoffers van de slavernij uit het heden en het verleden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-26 

History

Signatures