U, de petitionaris

1 Juli herdenking van de slavernij

31 ondertekeningen

Ze willen 1 juli puur een nationale feestdag willen laten zijn voor de afschaffing van de slavernij, voor de slachtoffers in Nederland. Herdenk dan alle slachtoffers wereldwijd. We willen allemaal gelijke behandeling, doe dat dan ook de slachtoffers van de slavernij uit het heden en het verleden.

Petitie

Wij

Het volk van Nederland dat vecht voor gelijke rechten

 

constateren

  • Als je hoort hoe er over gepraat wordt gaat het puur over slaven die van Nederland waren.
  • Er zijn van alle culturen slaven geweest.
  • En vandaag de dag zijn er nog slaven. Denk aan gedwongen prostitutie kindslaven die in fabrieken en op het land moet werken onder dwang.
  • Een dag om de slavernij te herdenken moet zijn voor alle culturen die slachtoffer zijn geworden van de slavernij. Om stil te staan bij slavernij die vandaag de dag nog steeds gebeurt.

 

en verzoeken

Op 4 en 5 mei wordt er stil gestaan bij slachtoffers over de hele wereld. Dan wordt het mee vergeleken. Dus doe dat dan ook met 1 juli. Herdenk dan alle slachtoffers wereldwijd van slavernij. We willen allemaal gelijke behandeling, doe dat dan ook met de slachtoffers van de slavernij uit het heden en het verleden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
26-09-2021 

Geschiedenis

Ondertekeningen