4 ondertekeningen

Taiba moet blijven!

Taiba en haar familie moeten na 11 jaar hier te wonen weg uit Nederland. Dat vinden wij niet kunnen natuurlijk dus zouden jullie alsjeblieft willen tekenen? Iedere stem geldt !

PETITIE

Wij

Iedereen mag hem tekenen!

constateren

Taiba en haar familie wonen hier al 11 jaar en ze moeten nu weg! Taiba heeft twee kleineren zusjes en 1 oudere broer. Omdat de twee zusjes hier geboren zijn mogen zij hier wel blijven met de stiefvader van Taiba die wel een vergunning heeft. Maar Taiba, haar broer en haar moeder niet.

en verzoeken

Ik vind het belangrijk dat dit niet meer gebeurt, mensen het land uitzetten na dat ze hier meer dan een jaar wonen. Wij vinden dat ze net als de vader en de andere 2 kinderen ook een permanente verblijfsvergunning moeten krijgen...onderteken de petitie Taiba moet blijven!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • bijna 4 jaar geleden Noa de Berg Alkmaar vriendin van taiba
  • bijna 4 jaar geleden Kim van Vulpen Alkmaar pcc oosterhout
  • bijna 4 jaar geleden Barbara van Vulpen Alkmaar moeder
  • bijna 4 jaar geleden Tom van Koeveringe Oudorp Klasgenoot