You, the petitioner

Updates

Suïcides voorkomen met opleiding van artsen en hulpverleners

een ondertekenaar van Suïcides voorkomen met opleiding van artsen en hulpverleners vraagt u de petitie te ondertekenen:

"Een suïcide of een suïcidepoging is een vreselijke gebeurtenis voor alle betrokkenen. Artsen en hulpverleners dienen al in hun basisopleiding te leren hoe zij aan suïcidepreventie kunnen doen. Dat helpt om suïcides te voorkomen!"

voorkomsuicide.petities.nl

Wilt u deze of een andere petitie ook aandacht geven hier?

24-06-2019

LBKR vindt steeds meer steun voor petitie

Hieronder een korte update over de voorgang van de petitie

  • Op 8 september heeft de beroepsvereniging voor rijinstructeurs LBKR een persbericht op de site geplaatst en naar de pers verzonden: www.lbkr.nl/2019/09/08/lbkr-pleit-voor-verkeerseducatie-op-het-voortgezet-onderwijs/

  • Op Rij-instructie.nl is op donderdag 10 oktober een artikel geplaatst met de kop "LBKR vindt steeds meer steun voor petitie". Lees hier het artikel: www.rij-instructie.nl/nieuws/actueel/24258/lbkr-vindt-steeds-meer-steun-voor-petitie

  • Op 15 november organiseert LBKR een bijeenkomst in Epe.

+Read more...

U bent dan van harte welkom. Bij de stand van LBKR worden handtekeningen verzameld en er zal tijdens de bijeenkomst een update worden gegeven met betrekking tot de petitie. Meer informatie over de bijeenkomst vindt u op onze site: www.lbkr.nl

  • De petitie zal op 17 december 2019 aan de Tweede Kamerleden met verkeersveiligheid in de portefeuille worden aangeboden. Ook het Ministerie van I&W zal de petitie ontvangen.

Rechten van de Natuur en voor Mensen

Voorstel in Engeland voor het strafbaar stellen van de kap van bomen

Het illegaal kappen van bomen strafbaar stellen

Increase the penalty for developers and landowners who remove trees illegally. It is too easy for a developer to illegally remove trees including, but not only, trees with TPOs and receive a small fine which in no way reflects the value of trees or the profit the developer can gain. We want the financial penalty increased and severe restrictions placed on the lands future use.

More details Trees take decades or centuries to reach maturity.

+Read more...

They absorb carbon and expel oxygen, provide shade for humans and habitat for numerous organisms. A developer who illegally fells a group of trees, even those protected by a Tree Preservation Order, can expect a fine of a few thousand pounds and an order to "replace" the trees. As well as a bigger financial penalty and replacement order, the land should be passed to a public trust for 100 years. This will make developers think twice.

Onrust in Europese landen

Wij vinden dat Nederland uit de Europese unie moet gaan. En dat we niet langer het liefste jongetje van Brussel zijn.

+Read more...

Wij horen eerst voor onze eigen kinderen en kleinkinderen te zorgen. En moeten stoppen met de torenbouw van Brussel. Zo niet dan zal de onrust in Europa alleen maar toenemen

Mvg c.fraanje

21-10-2019 | Petition Uit de Europese Unie

Volg antivuurwerkverbod ook op Instagram

op instagram.com/antivuurwerkverbod/ kan je ons ook vinden. hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over Vuurwerk.

21-10-2019 | Petition Tegen een vuurwerkverbod

Cloud-ionisatoren vervangen chemicaliën in wolken dumpen met cloud seeding

Cloud-ionisatoren duiken snel op over de hele wereld als vervanging voor de meest gebruikte weersmodificatietechniek: chemicaliën in wolken dumpen met cloud seeding.

Cloudionisatie en elektrische methoden beloven meer controle over het weer zonder giftige chemicaliën en volgens de CEO van Earthwise Technologies (nu gesloten) kunnen ze de lucht schoner maken.

Cloud-ionisatoren gebruiken vervuiling die al in de lucht is als een 'cloud seed' of wetenschappelijk aangeduid als cloud condensation nuclei (CCN). Het idee is eenvoudig: maak statische elektriciteit die water naar aerosolen (stof, metalen, vervuiling) in de lucht aantrekt om wolken te maken of te laten regenen.

Ten slotte worden cloudionizers gebruikt om kritieke infrastructuur zoals nucleair afval te beschermen tegen blikseminslag!

Een andere nieuwe techniek die door drie prominente bedrijven en de Chinese overheid wordt besproken, is de mogelijkheid om elektromagnetische signalen van antennes op de grond te gebruiken om atmosferische rivieren of rivieren in de lucht te sturen. https://climateviewer.com/2019/10/04/shocking-electric-weather-modification-companies-in-2019/?fbclid=IwAR0oh7g4SZSLwkrL8PL2jqmQsQI1aUrr0qV-iAMYdaW_FmucX-bzgg2v0ek.

Landelijke actiedag cao ziekenhuizen 20 november 2019

Petitie te gebruiken voor de landelijke actiedag. Maar dan wel veel meer ondertekenen en delen, wil deze petitie krachtig genoeg zijn om te overhandigen.

+Read more...

Huidige opbrengst is slechts 5 % van het totaal aantal werknemers in deze cao. Dit moet en kan beter. Ook zorgontvangers vanuit de ziekenhuizen, zorginstellingen kunnen tekenen. Laat de petitie stijgen.