U, de petitionaris

Nieuws

Ondertekeningen op 23 april tussen 4:23 en 13:43 verloren

Na de verhuizing van onze servers op vrijdag 23 april 2021 zijn de disks daarin vastgelopen. Kort na het herstarten van petities.nl gebeurde dat. Niet zo vreemd, want ze draaiden sinds 2015 zonder onderbreking.

We hebben ervoor gekozen om terug te vallen op een backup van 6 uur die ochtend en alle ondertekeningen die in de tussentijd waren gezet als verloren te beschouwen. Het is bijzonder arbeidsintensief voor ons om die terug te zetten en het waren er niet veel. Tussen 10:20 en 13:08 waren we namelijk onbereikbaar door de verhuizing.

We hebben nu ook gekozen voor een technische oplossing waarbij diskfalen geen dataverlies betekent. Dat waren we van plan om na de verhuizing te doen zonder dat u het zou merken, maar in plaats daarvan hebben we dat noodgedwongen gedaan terwijl de website vrijdag de hele dag uit bleef.

Wij bieden u onze excuses hiervoor aan!

Weet u niet zeker of uw ondertekening wel of niet geregistreerd staat? Teken gerust opnieuw, want een ondertekening wordt nooit dubbel geregistreerd. U krijgt opnieuw een link om uw ondertekening te bevestigen, of die al bestaat of niet. In het eerste geval staat er wel een datum bij. In de e-mail zelf en op de bevestingspagina.

24-04-2021

Amsterdamse salonbootrederijen sturen noodkreet naar politieke partijen

Beste petitie-ondertekenaars,

Hierbij sturen wij u een update.

De afgelopen periode hebben wij geprobeerd een gesprek te voeren met wethouder de Vries en zijn ambtenaren.

+Lees meer...

Dit heeft helaas tot niets geleid. Wij hebben daarom besloten aanstaande woensdag onze petitie aan te bieden aan de politieke partijen en niet aan de wethouder. Wij hopen dat de politieke partijen wél met ons mee willen denken en dat Amsterdam na de gemeenteraadsverkiezingen een andere koers gaat varen.

Steeds maar weer bedenkt de gemeente plannen die juridisch niet houdbaar zijn, waar geen afstemming over plaatsvindt en waarin wij dus ook steeds de grote verliezers zijn.

De salonbootrederijen zijn niet het probleem. Wij veroorzaken maar 6 procent van alle vaarbewegingen van de passagiersvaart, varen flexibele vaarroutes en kunnen eventuele drukte eenvoudig vermijden.

Wij stellen daarom een oplossingsrichting voor die de gemeente weigert te onderzoeken, maar die volgens ons juridisch zeer kansrijk is. Wij vragen de gemeente onderscheid te maken tussen toeristisch aanbod en niet-toeristisch aanbod, net als bij de winkels in Amsterdam. Zo worden deze relatief kleine ondernemers niet geconfronteerd met het verlies van vergunningen voorkomen zo een nodeloos gevecht met een kapitaalkrachtige gemeente in loterijen en rechtszaken.

Aanstaande woensdag bieden wij onze petitie aan. Deze laat zien dat er groot draagvlak is om onze salonboten te behouden en daar willen wij jullie hartelijk voor bedanken!

Ondanks de vele tegenslagen geven wij niet op. We moeten wel doorknokken. Het gaat om ons bedrijf, ons levenswerk, ons pensioen. Als wij niet knokken gaan wij sowieso failliet, kunnen onze boten naar de schroot en staat ons personeel op straat.

Wij hopen op steun van politieke partijen, zodat er straks na de verkiezingen toch een nieuwe koers gevaren kan worden.

25-10-2021 | Petitie Red de salonboten van Amsterdam

Effectiviteit Janssen 27% na 4 maanden - MedRXiv 25 oktober

De effectiviteit van alle vaccins werd minder over tijd, hoewel moderna's effectiviteit op 71% hoog bleef na 4 maanden. Pfizer was ook nog hoog met 56%, maar Janssen was naar 27% gezakt.

+Lees meer...

Een gedegen onderzoek in Puerto Rico laat zien dat op de piek van de effectiviteit Moderna en Pfizer 90% en 87% effectief waren. Janssen was 58%.

De verdeling van de leeftijdgroepen over de verschillende vaccins was vergelijkbaar.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.10.17.21265101v2.full

Deel de petitie ajb op sociale media!

Help dit onder de aandacht brengen bij minister Hugo de Jonge. Deel de petitie zodat meer mensen ondertekenen.

De link is: https://2ejanssenprik.petities.nl

Dank! .

een interessant feitje

"Een opvallend gegeven is dat eind 2019 345.556 van alle woningen onbewoond waren, dit terwijl de woningnood toch hoog is".

"er zijn 36.000 daklozen"

Waar gaat het mis? Er zou in theorie dus geen frictie moeten kunnen bestaan (in diverse regio's)... of tenminste het daklozen probleem is fictief maar dan zou er een landelijke beleid moeten plaatsvinden en moet men bereidt zijn om ergens te gaan wonen dat niet helemaal in hun planning ligt maar dat moet waarschijnlijk beter zijn als dakloos zijn of wellicht zijn dit airbnb woningen?

Een nieuws berichtje zonder duidelijk bericht maar voelde toch dat dit een gepast berichtje is om te delen...

+Lees meer...

misschien dat er iemand is die het antwoord heeft...

B&W Waalre positief tegenover wijziging bestemmingsplan

Na zijn bezoek aan de kwekerij vorig jaar heeft burgemeester Boelhouwer adviseur ruimtelijke ordening en landbouw Rob Wagemakers opdracht gegeven om met de Provincie af te stemmen hoe dan wel een loods ten behoeve van de kleine biologische kwekerij te realiseren.

Het resultaat is dat de beleidsambtenaar van de Provincie mogelijkheden heeft aangegeven voor de gemeente Waalre via een plaatselijke wijziging van het bestemmingsplan. B&W staan hier nog steeds positief tegenover en vragen nu een formele bevestiging van de provincie.

Kortom, het is een lang en traag proces maar de richting is nog steeds positief.

+Lees meer...

We zullen geduld moeten hebben en rekenen op een vruchtbare samenwerking van Provincie met de Gemeente

Livestreamen van steekindicent - kom in actie tegen de verspreiding van dit soort filmpjes

Op Instagram was een livestream te zien waarin een jonge vrouw neergestoken werd. Het steekincident werd haar fataal.

+Lees meer...

De politie roept op de beelden niet te delen, toch zijn de beelden verspreid. Het is een herhaaldelijke gebeurtenis dat slachtoffers van dodelijk geweld of met ernstig letsel op het internet terecht komen. De discussie laait onder nieuwssites op over '' dat het niet normaal is om te filmen''.

Met deze petitie is het doel ontstaan de tweede kamer ervan te overtuigen dat het verspreiden van dit soort beelden niet normaal gevonden moet worden en er tegen op getreden moet worden. Ik wil een ieder dan ook vragen de petitie opnieuw onder de aandacht te brengen zodat meer mensen de petitie ondertekenen.

https://www.nu.nl/binnenland/6163954/fatale-steekpartij-den-bosch-gelivestreamd-hond-acht-keer-met-mes-gestoken.html

https://www.bd.nl/den-bosch-vught/verdachte-21-dodelijke-steekpartij-in-den-bosch-is-halfzus-van-slachtoffer-20-beelden-te-zien-op-sociale-media~ac330f06/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

https://www.ad.nl/den-bosch/verdachte-dodelijke-steekpartij-den-bosch-is-halfzus-van-slachtoffer-beelden-gestreamd-op-social-media~ac330f06/

https://nos.nl/artikel/2402923-dodelijke-steekpartij-den-bosch-vermoedelijk-gestreamd-deel-beelden-niet

link naar Interview RTV Utrecht

Hier vind u de link naar het interview:

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3195408/onrust-onder-oudmilitairen-nu-hun-terrein-in-doorn-op-de-schop-gaat-willen-hier-blijven-wonen.html.

Ook in Italie 2e prik na 2 maanden - 23 oktober

"Voor het Johnson & Johnson-vaccin moet de booster 2 maanden na de enkele dosis worden gedaan, de immuniteit is een beetje zwakker", dit zijn de woorden van Walter Ricciardi, adviseur van de minister van Volksgezondheid, in L'aria che tira. "Iedereen die gevaccineerd is, moet na 2-3 maanden een boosterdosis krijgen, in Italië worden de boosterdoses alleen gedaan met Pfizer en Moderna: heterologe vaccinatie werkt heel goed.

+Lees meer...

De extra dosis geeft een sterke booster, minimaal 6 maanden”, zegt Ricciardi.

/terzadosericciardihafattojohnsonjohnsondevefarerichiamodopo23_mesi-6276084.html