U, de petitionaris

Nieuws

Voor €10 een aanbeveling voor uw petitie

Op de voorpagina verschijnen alleen petities die nu populair zijn. Voor €10 kunt u een aanbeveling kopen via dit betaalverzoek die onderaan elke pagina verschijnt. Zoekmachines kunnen de petitie dan ook beter terugvinden. Mailt u ook even naar webmaster@petities.nl welke tekst u er als aanbeveling wil zien? Scan of klik voor een betaalverzoek van €10.

qr-code

29-12-2020

8000!

Wat een overweldigend aantal ondertekenaars al. Dit geeft heel goed aan hoe dit onderwerp leeft.

+Lees meer...

Het liefst zouden we hebben dat deze petitie niet nodig zou zijn geweest. En iedereen gelijk behandeld zou worden in dit land.

Dus help allemaal nog mee, teken en deel zoveel mogelijk deze petitie!

https://rechtoppfizermoderna.petities.nl/

Samen Sterk!

Prullenbakvaccin.

In de Telegraaf een verhaal over een website die opgericht is om verspilling van vaccins tegen te gaan. Het verhaal staat hier

"Overigens is er er ook op petitie.nl een actie gestart voor kwetsbare 60-plussers die geen AstraZeneca willen vanwege de mogelijke bijwerkingen.

+Lees meer...

De handtekeningenactie met 45 stuks loopt tot op heden geen storm. Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) stelt dat je het vaccin moet nemen dat je wordt aangeboden en als je dat niet neemt, je als vaccinweigeraar achteraan moet sluiten en wachten op je nieuwe beurt. Blanker: „Dat is wel een extra probleem, want deze groep heeft door de leeftijd een hogere kans op complicaties voor Covid-19.”"

Geen idee op welke info De Telegraaf zich baseert. De site Petitie.nl bestaat niet, wel Petities.nl en daar staat onze petitie (waarvoor dank, fijne website) 45 ondertekenaars? Het zijn er nu bijna 8000 (!) . Het loopt juist wel storm. Ondanks dat het nog vrijwel niet in de media aan de orde is geweest! We hebben al mail gestuurd aan De Telegraaf, maar misschien willen jullie ook nog even reageren en erop wijzen dat dit niet klopt.

En nog even inhoudelijk. Juist onze groep zou zo snel mogelijk het best mogelijke vaccin moeten krijgen, juist in verband met complicaties. En nog even: WE ZIJN GEEN VACCINWEIGERAARS!

Lege prikstraten ... Dat is niet nodig, er zijn duizenden mensen die direct willen komen!

Weer een bericht over lege prikstraten.

"De miljoen Nederlanders tussen de 18 en 60 jaar met een medische indicatie zouden op advies van de Gezondheidsraad tegelijk met de groep 50 tot 59-jarigen gevaccineerd worden.

+Lees meer...

Dit omdat beide groepen volgens de Gezondheidsraad een vergelijkbaar risico lopen op ernstige gezondheidsschade door COVID-19. Iedereen van 18 tot 60 jaar met een medische indicatie gaat dus niet tegelijk maar net vóór de groep 50 tot 59-jarigen zonder medisch risico."

De groep 1956-1960 wordt dubbel overgeslagen voor zover dat kan. Zo zijn er mensen met medische indicatie die nu of wachten op AstraZeneca of dat inmiddels geweigerd hebben die niet gevaccineerd gaan worden. Die groep heeft dus al medische problemen en wil niet gevaccineerd worden met een vaccin dat bijwerkingen heeft en vanwege die bijwerkingen niet aan mensen boven de 65 en onder de 60 gegeven wordt. De groep wordt ook nog eens overgeslagen als ze geen medische redenen hadden, dan zouden ze nu aan de beurt geweest zijn.

We blijven ons erover verbazen. Wie verzint dit? Zijn we in een boek van Kafka beland?

We hebben de eerste mijlpaal van 10.000 handtekeningen gepasseerd !

Yes !! We zijn de eerste mijlpaal van 10.000 handtekeningen gepasseerd ! Op naar de volgende 10.000 ! Ik wil iedereen vragen de petitie niet alleen te tekenen, maar ook te delen met iederen op je social-media ! ALVAST BEDANKT IEDEREEN !!!!!! .

Naast benzeen overschrijding van PAK's met 4000%!

Op 30 april 2021 verspreidde de gemeente Den Bosch een bewonersbrief over deze kwestie. In de brief probeert zij bewoners gerust te stellen over de huidige situatie met de Asfaltcentrale.

+Lees meer...

Ook wordt in deze brief verwezen naar de tijdelijke website waar stukken rondom dit dossier openbaar worden gemaakt: https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/tijdelijke-paginas/asfaltcentrale

Op deze website staan ook meetrapporten van verschillende metingen de afgelopen periode. Op 19 Oktober 2020 zijn er metingen gedaan bij de Asfaltcentrale. Daaruit is gebleken dat er niet alleen tot 400% teveel kankerverwekkend benzeen wordt uitgestoten, maar ook tot ruim 4000% teveel PAK’s. PAK’s is een verzamelnaam van vluchtige stoffen die kankerverwekkend zijn.

Van benzeen is onomstreden bewezen dat dit kankerverwekkend is, de Europese norm van benzeen uitstoot is maximaal 1 mg/m3. Tijdens metingen stootte de asfaltcentrale boven de 4 mg/m3 uit, dit is een overschrijding van meer dan 400%. Een overschrijding van de uitstoot van benzeen door de asfaltcentrale vond ook al plaats in 2018 tijdens een gevalideerde meting.

De uitstoot van PAK’s is echter verder boven de norm. Bij de metingen is meer dan 4000%, inderdaad vierduizend procent, teveel uitstoot gemeten. PAK’s is een verzamelnaam van vluchtige stoffen die kankerverwekkend kunnen zijn. Tijdens metingen is naftaleen de specifieke PAK die veruit het meeste aanwezig is, naftaleen veroorzaakt de typische asfaltgeur. Dit is niet toevallig want naftaleen is in feite opgebouwd uit twee delen benzeen.

Tijdens metingen is 2,2 mg/m3 aan PAK’s gemeten, terwijl de limiet volgens het RIVM hiervoor 0,05 mg/m3 is, een overschrijding van meer dan 4000%. Van naftaleen is bewezen dat het zeer schadelijk is voor de gezondheid, het veroorzaakt kanker, genetische afwijkingen, bloedaandoeningen, met een grotere kans bij kinderen. Zeer kleine hoeveelheden kunnen al leiden tot vermoeidheid, misselijkheid, rusteloosheid, brandende ogen en geïrriteerde luchtwegen etc.

Het gevalideerde officiële meetrapport uit 2020 dat door de gemeente begin mei 2021 is vrijgegeven, was al sinds begin februari 2021 in het bezit van de gemeente dan wel asfaltcentrale.

Wij vinden het schokkend dat de gemeente onze klachten bagatelliseert! Nu we weten dat deze overschrijding op PAK's zo hoog is, vinden wij de noodzaak tot ingrijpen vanuit de gemeente alleen maar groter worden. Steun ons daarom en teken de petitie!

Shoarma 4 forever!

spelfout.com.

Jeff Bazo

Jeff Bazos is de neef van Jeff Bezos (geen idee hoe je achternaam verandert maar oke) en hij stinkt.

10-05-2021 | Petitie Jeff Bezos moet dokken

Gemeenteraad van Duiven gaat op 1 juni de Biezenkampen in de raad behandelen.

Door deze verschuiving is de petitie duur verkort van 1 juli en moet deze voor 1 juni naar de gemeente raad van Duiven..