U, de petitionaris

Nieuws

Juich niet te vroeg

De helmplicht lijkt praktisch al doorgevoerd volgens radio, televisie en kranten (NOS, RTL Nieuws, Telegraaf, Parool, AT5, onder andere). Maar juich niet te vroeg. De minister moet het namelijk nog uitvoeren. Nu is er wel een gelegenheidscoalitie gecreëerd door deze petitie en de brandbrief van de artsen. Maar de minister liet weten "open te staan voor meer onderzoek naar de effecten van een helmplicht".

Exact onze grootste vrees. Meestribbelen. Ondertussen valt de coalitie uit elkaar, komen er misschien weer verkiezingen tussendoor... Van uitstel komt afstel.

Ondertussen gaat de ellende door. Vandaag weer een dodelijk slachtoffer.

12-12-2018 | Petitie Helmplicht voor snorfiets

Er is een video over Günel

[https://vimeo.com/605526099] .

21-10-2021 | Petitie Günel moet blijven

NRC: Problemen bij de Belastingdienst: beschuldig niet de ambtenaren

Bezuinigingen en incompetentie van de kabinetten-Rutte ondermijnden de Belastingdienst, schrijft Sweder van Wijnbergen. (...) lees verder.

21-10-2021 | Petitie Repareer de Belastingdienst

Doorbreek de absolute macht Macht van Socoiale media

Deze petitie heb ik zojuist doorgestuurd o.a aan Tweedekamer fracties. Sociale media krijgen teveel invloed in de wereld als ''maatschappijen bijeen'' Burgers hebben niets te zeggen over hun eigen gedrag bij de gratis variant.

Dus er MOET een betaalbaar variant als keuze komen voor eigen prive en dus vrijheid afscherming !!

Lees a.u.b de petitie; Mee eens? graag ondertekenen en geef deze door via uw contend op die sociale media... hopelijk word deze dan niet geblokkeert ;-) .

DNA als ''eigendom''

Zojuist heb ik deze petitie onder aandacht gebracht bij ALLE FRACTIES v.d TWEEDEKAMER en hoop op 100% democratische steun !

Indien u als eventuele ondertekenaar deze petitie ook verder onder de aandacht wilt brengen dan zeer graag. Gebruik uw content op sociale media hiervoor.

Onze toekomst moet als het ware ''heilig'' zijn met alles wat in die verdere toekomst aan techniek ontwikkelingen gaat plaats vinden. Men is niet vroeg genoeg ''gewaarschuwd'' ! 'Met dank voor de zorg en bescherming van het individu en van de algehele mensheid alszodanig.'.

Riccardo laten slapen

Riccardo moet slapen.

21-10-2021 | Petitie Riccardo laten slapen

Helpen kan

Helpen door elke keer als u vuurwerk hoort dit te melden bij de politie, dit kan via www.politie.nl en dan klikken op meldingsformulier en dan op overlast. U hoeft alleen uw melding in te vullen en uw e-mail adres, adresgegevens en telefoonnummer is niet nodig.

+Lees meer...

Samen staan we sterk. Helpen kan ook door deze petitie te delen op sociale media en te plaatsen in lokale groepen en zoveel mogelijk mensen vragen te ondertekenen. Bij voorbaat dank voor uw tijd en moeite.

Vandaag 20 okt., ca. 18 uur is de petitie 250 keer ondertekend! Morgen raadsvergadering.

Gisteren was er een interview opname door RN7, samen met Bjorn Derksen, en verscheen een korte update in de Wegwijs. Morgen is de raadsvergadering waarin de visie besproken zal worden.

+Lees meer...

Deze is digitaal te volgen: https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/wijchen/e1e9b3da-6f52-426c-ba0d-2d7c38bb1994

Het kan echt zo simpel zijn

Ik hebt diverse media een bericht gestuurd voor aandacht voor deze petitie maar dat heeft nog niet zijn vruchten geworpen...

Natuurlijk moeten er nog huizen gebouwd worden maar dat betekent niet dat mensen niet aan woning ruil kunnen doen maar daar moet natuurlijk wel een platform voor zijn die dat mogelijk maakt.

Als een woning beschikbaar komt dan kan men daar op reageren, vervolgens verhuist een persoon en komt zijn oude woning beschikbaar... in de huidige vorm vindt er ook een wisselwerking plaats maar daarvoor moet iemand eerst een woning vinden, vervolgens komt hun oude woning beschikbaar en zo is er in de traagst mogelijke vorm wisselwerking...

+Lees meer...

mijn idee moet die wisselwerking versnellen.

Woningen komen beschikbaar om op te reageren voordat deze leeg staat en men kan reageren op woningen voordat deze leeg staat... de huidige vorm van zoeken naar woningen is nogal gedateerd en een digitale revolutie van deze vorm is hoognodig.