You, the petitioner

Updates

Interview met petitionaris Bart-Jan Oosting

Namens Petities.nl interviewt ReindeR Rustema petitionaris Bart-Jan Oosting van de petitie "Vervanger van de VAR belemmert het werken als ZZP'er onnodig".

Het interview is nauwelijks bewerkt, 30 minuten lang. Als u een ingekorte versie heeft gemaakt, laat het ons weten, dan kunnen we daar melding van maken. Ook te downloaden.

2016-02-27

Petitie wordt aangeboden

Vrijdag 27 oktober zal de petitie worden aangeboden aan de gemeente om 11 uur..

2017-10-17 | Petition Stop verkeersoverlast in Franeker

We zijn de 500 gepasseerd!

Onze petitie "Meer geld naar het wetenschappelijk onderwijs" is zojuist meer dan 500 maal ondertekend, en de teller loopt razendsnel op. We hebben nu aan alle CvB-voorzitters gevraagd of ze onze petitie willen ondersteunen.

+Read more...

Op 1 november zal onze petitie worden gebruikt in het kamerdebat over het regeerakkoord. Dus de tijd dringt. Verspreid de petitie daarom zoveel mogelijk in uw netwerk. Laten we met ons allen pleiten voor meer investeringen in het wetenschappelijk onderwijs en het behoud van de verwevenheid met het wetenschappelijk onderzoek!

wat te doen met de ruimte?

Er zijn ruim 300 parkeerplaatsen vrij na uitgifte van 1 ontheffing per adres. De gemeente zou nog +- 80 extra plaatsen creëren. Tel daarbij dat nooit alle vergunninghouders tegelijk in het dorp zullen zijn.

+Read more...

Denk aan hen die in ploegendiensten werken etc. Is het dan een bezwaar dat er voor de avond / nachten een extra ontheffing verleend word aan bewoners? Wie heeft daar last van?

2017-10-16 | Petition Parkeren oude dorp Urk

Dag 5. Maandag. 18.00 uur, het gaat maar door

Bijzonder om te zien, elke paar minuten komt er een ondertekening bij. Het gaat maar door, van 's morgens al heel vroeg tot 's avonds laat.

+Read more...

Deventenaren laten massaal van zich horen. Super!

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

En het verzoek van deze petitie is terug te vinden het verkiezingsprogramma van D66:

"Voor de langere termijn is het aantrekkelijk doorgaand autoverkeer meer via de A9 en de Westrandweg (A5) te leiden. Delen van de A10, zoals het stuk tussen West en Nieuw-West, kunnen dan worden omgebouwd tot stadsweg met ruimte voor nieuwe woningen en groen.".

2017-10-16 | Petition 50km/h on the A10 West

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

In het verkiezingsprogramma van D66 wordt ook een lijn naar Schiphol genoemd:

"Ook het metronetwerk moet worden uitgebreid. Allereerst door station Sixhaven in Noord als halte aan de Noord/Zuidlijn toe te voegen en deze lijn door te trekken naar Schiphol.

+Read more...

Dit geeft niet alleen een meer comfortabele verbinding met de stad, het zorgt ook voor een alternatief voor de vele verstoringen op de het treintraject tussen Schiphol en Amsterdam."

2017-10-16 | Petition Metro naar Schiphol

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

En ook in het verkiezingsprogramma van D66 wordt een Oost/westlijn genoemd:

"Daarnaast moet worden onderzocht of het financieel mogelijk is een nieuwe metrolijn aan te leggen, die van Oost naar West loopt en daarmee een hoogwaardige en robuuste OV-verbinding creeert voor IJburg, de nieuwe Sluisbuurt en de diverse wijken in Nieuw-West. Later kan hier ook IJburg 2 en eventueel Almere op worden aangesloten.".

Dag 4. Zondagavond. Weekend aktievoeren afsluiten. Ruim 1.800!

Het succes is geweldig, met dank aan iedereen. Onze Facebook vrienden, 'Herinner je Deventer' en De Stentor hebben dag 2 en 3 veel mensen aangesproken.

+Read more...

Zondag is er met dank aan 'Leven in Deventer' een 'weekend eindsprint' ingezet. Ruim 1.800 'handtekeningen'. Super! Allemaal betrokken burgers die graag zien dat er een mooi, nieuw en beter plan komt voor het Grote Kerkhof. We hebben het altijd over de Brink, maar het Grote Kerkhof is springlevend en verdiend volgens ontzettend veel mensen een prachtige herinrichting. Door naar de 2.500...?