You, the petitioner

Updates

Handtekeningen aan wethouder overhandigd op 13 april 2017

Als voorzitter van de vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTV) wil ik jullie bijzonder bedanken voor jullie handtekening onder onze petitie tegen uitbreiding van genoemd vliegveld. We hebben uiteindelijk 2.557 handtekeningen opgehaald. Zoveel steun doet ons goed.

Ik heb 13 april 2017 de petitie aangeboden aan de voorzitter van de zogenoemde Bestuurlijke Regiegroep RTHA, mevr. A. Bom, gedeputeerde bij de provincie Zuid Holland. In die BRR zijn ook de betrokken wethouders van Rotterdam, Schiedam en Lansingerland vertegenwoordigd. Van die aanbieding voeg ik twee foto's bij.

Wij zetten de strijd voort. De komende weken en maanden zijn cruciaal.

En mocht je nog geen lid zijn van onze vereniging en dat voor €10 per jaar wel willen worden, ga dan naar http://www.btv-rotterdam.nl/word-lid

Met vriendelijke groet,

Hubert van Breemen, voorzitter

Contact:

Vereniging BTV-RotterdamAirport

Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport

Postbus 33131

3005 EC Rotterdam

info@BTV-RotterdamAirport.nl

www.BTV-RotterdamAirport.nl

IBAN NL10 INGB 0000 330416

Volg ons op Facebook

overhandiging 1 op 1

overhandiging groep

Trevianum Proefwerkweek Afschaffen

Trevianum is een van de weinige scholen die wel nog een proefwerkweek houdt. Dit is niet alleen een veroorzaker voor stress maar demotivatie en is niet te combineren met de huidige manier van school en onderwijs .

Besluitvorming tot de verplichting van het dragen van mondmaskers

Hoe is de besluitvorming in België tot het verplicht dragen van mondmaskers (mondkapjes) gekomen?

Steven van Gucht, de Nederlandse woordvoerder van Sciensano (BE) betoogde op 3 maart j.l. voor de Kamercommissie Volksgezondheid (BE) dat het zeer duidelijk was dat mondmaskers tot totaal niets dienden.

+Read more...

Er is volgens hem geen enkele wetenschappelijke studie die het nut aantoont van het dragen van mondmaskers.

Het gebruik van mondmaskers deed hij af als een politieke maatregel om iets te vinden om het publiek te sussen. Het besluit om mondmaskers te verplichtten heeft niet op rationele gronden plaatsgevonden, maar zijn ingegeven door angst. Angst die net zoals in Nederland is gecreëerd door een overheidscampagne en diverse media zonder voldoende wetenschappelijke grond en met grote onzekerheden. Niet zo lang nadat België de mondkapjesverpichting invoerde, volgde Nederland klakkeloos deze maatregel in, waarschijnlijk om dezelfde redenen als de zuiderburen, de angst moest beteugeld worden om een beleid te kunnen rechtvaardigen.

De mondmaskers zijn een visueel middel om ons er dagelijks op te wijzen dat de situatie ernstig is, al hebben zij geen enkel nut. Ook Steven van Gucht, laat net als Jaap van Dissel van de RIVM (NL)in verschillende artikelen weten te twijfelen aan de veiligheid van het dragen van mondkapjes in het openbare leven. “Ik draag geen mondmasker in supermarkt” verklaart hij op 2 mei jl. in HLN (Bron:Bron: VTM NIEUWS, De Morgen)

Of zoals hij zegt in dezelfde krant van 25 maart jl.:

“Mondmaskers kunnen zelfs een vals gevoel van veiligheid geven”, vervolgt de viroloog. Het zorgt er net voor dat de drager zijn gezicht extra moet aanraken. Door het masker op en af te zetten, verhoog je eigenlijk het risico om besmet te raken met het coronavirus.”

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/StevenVanGucht

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sciensano

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/viroloog-steven-van-gucht-ik-draag-geen-mondmasker-in-supermarkt~ae4f3388/

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/viroloog-steven-van-gucht-op-straat-een-mondmasker-dragen-heeft-geen-zin~a2cd8ea8/

Tweede mijlpaaltje

Het is nu 4 juni, 13.50. De tweede 25 ondertekeningen zijn binnen.

Mooi resultaat voor de eerste drie dagen.

+Read more...

Informeer mensen in uw omgeving om op die manier de ondertekeningen te laten toenemen. Goed voor een rustiger en veiliger leefomgeving voor alle Nuenense mensen.

demostratie lockdown

https://www.youtube.com/watch?v=R2JSFO0HeX8.

Voortgang, en Promotie in UToday.

Beste ondertekenden,

Allereerst, bedankt voor uw inzet. Ik kan met zekerheid zeggen dat uw ondertekening van deze petitie niet alleen veel voor mijzelf, maar ook voor andere vrouwen betekent.

+Read more...

Ik kan u met trots mededelen dat de petitie binnen 2,5 uur al ruim 400 ondertekenden heeft behaald. Mede door mijn initiatief hebben andere vrouwen mij verteld wat zij zoal meemaakten op straat. De verhalen zijn ontroerend, schokkend en belachelijk. Daarom wil ik u vragen om iedereen op te trommelen, en de link van deze website door te sturen.

Ondertussen heb ik contact gehad met UToday, zij zijn al druk bezig met een artikel over dit onderwerp. Ondanks dat dit al erg goed nieuws is gaan we door met ondertekeningen genereren, en zullen we niet stoppen tot de gemeente ervoor zorgt dat ik, samen met alle andere vrouwen mij weer veilig voel op straat!

Bedankt, en groeten, Myrthe van der Houwen

**Help! Ze willen in onze wijk een nieuwe zendmast plaatsen! Wat kun je doen?**

Als je wilt voorkomen dat er een geplande zendmast bij jou in de buurt komt, doe dan het volgende: Abonneer je gratis op de Attenderingsservice van De Overheid. Je krijgt dan automatisch per mail de berichten binnen over de plannen van de overheid.

+Read more...

Klik op onderstaande link:

www.overheid.nl/attenderingsservice

Selecteer daar waarvan je per mail op de hoogte wilt worden gehouden. Bijvoorbeeld het plaatsen van een antennemast (wordt 6 weken voorafgaand aan plaatsing gemeld) Teken hiertegen bezwaar aan met een bezwaarschrift. Ga voor voorbeelden van bezwaarschriften en andere interessante tips naar:

https://stralingsbewust.info/stappenplan-voorbeeldbrieven-en-brochures/

Het is al meerdere keren gelukt om plaatsing te voorkomen! Dus doe het gewoon! Probeer meer buurbewoners te activeren ook een brief te sturen. Het is voor jullie eigen gezondheid!!

SUCCES!! Alfred

2020-06-04 | Petition Stop 5G

Reden om welkom te kúnnen heten:

We maken ons sterk om ook in Hoorn de organisatie friend4friend op te starten: een buddyproject waar jonge Nederlanders aan jonge vluchtelingen gekoppeld worden.

Na aanleiding van een dodelijk ongeval willen wij hier uw aandacht voor.

2020-06-03 | Petition Verbied lachgas