You, the petitioner
Foto smid

Zorg voor een gezonde Vrije School Den Haag

212 signatures

Wij maken ons zorgen over de sociaal onveilige werk- en leersituatie en over de ondemocratische top-down structuur van waaruit de huidige bestuurder en schoolleiding opereert. Naar aanleiding hiervan zijn wij op onderzoek uitgegaan. En onze zorgen zijn bevestigd.

Ondersteun jij ons initiatief teken dan deze petitie.

Heb je vragen dan nodigen we je uit naar de website te gaan: www.degezondevrijeschool.nl

Werner, Karin, Marliek, Remy en Marieke

Petition

We

ouders en leerkrachten met zorgen en vragen over het huidige bestuur van onze school.

 

observe

  • dat de huidige directie en bestuurder niet open staan voor een open dialoog met ouders. Het communicatieniveau is beneden pijl. Grote uitspraken zoals "de gedachten van Rudolf Steiner zijn geen leidraad voor ons handelen" blijven in het luchtledige door er verder geen uitleg over te geven. Als wij niet kunnen communiceren met onze schoolleiding/bestuur, is de gouden driehoek een farce.

  • De schoolleiding en Bestuur geven niet thuis. De volgende stap is naar de Raad van Toezicht om onze zorgen te delen en uiteraard om verandering in gang te zetten.

 

and request

Zorg voor een gezonde Vrije School Den Haag.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Lead petitioner:
De Gezonde Vrije School 
Organisation:
De Gezonde Vrije School 

History

Signatures