You, the petitioner

Zet overlastgevers uit hun woning in de Ansinghstraat in Ede

21 signatures

Bij deze starten wij als buurtbewoners een petitie tot het overgaan van uitzetting van bepaalde bewoners in de Ansinghstraat. Als u het eens bent met deze petitie, vragen wij u om uw handtekening te zetten onderaan deze pagina.

Vereiste is dat uzelf buurtbewoner bent en woonachtig bent in een woning van NMG net als die bewoners in de Ansinghstraat.

Bij voorbaat dank voor uw support.

Petition

We

Wij, de huurders van de NMG-woningen Reehorsterpark te Ede, willen u informeren over stand van zaken over bewoners in de Ansinghstraat.

 

observe

dat de bewoners van die woning niet bevorderlijk zijn voor het woongenot van de buurt. Er zijn in het afgelopen jaar verscheidende incidenten geweest:

  • het bespioneren van buurtbewoners,
  • intimideren en terroriseren van buurtgenoten en bewoners,
  • ongevraagd vastleggen van elke beweging van bewoners,
  • het uitschelden en uitdagen van ruzies en
  • het ook daadwerkelijk laten uitlopen op ruzies tot uiteindelijke handgemeen.
  • uiteindelijk ook nog het zwart maken van buurtbewoners bij anderen.

 

and request

Bij deze verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om deze huurders uit uw huurwoning te zetten zodat deze alle andere huurders niet meer tot last kunnen zijn en weer een normale kindvriendelijke gezellige wijk kan worden zoals voorheen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2022-10-01 
Lead petitioner:
Cerdic van Kalken 
Organisation:
Cerdic Beheer BV 

History

Signatures