You, the petitioner
Schermafbeelding 2021 04 19 om 10.35.51

Willy van der Kuijlen-trofee van KNVB

2,479 signatures

Niemand maakte meer goals in de eredivisie dan Willy van der Kuijlen.: 311. Wij verzoeken de KNVB om dit voetbalicoon een passend eerbetoon te geven, door de jaarlijkse trofee voor de topscorer van de eredivisie naar hem te vernoemen: de Willy van der Kuijlen-trofee.

Petition

We

Voetballiefhebbers in Nederland

 

observe

Dat all time topscorer Willy van der Kuijlen een passend eerbetoon verdient.

 

and request

De KNVB om de naam van voetballegende Willy van der Kuijlen te verbinden aan de jaarlijkse trofee voor de topscorer van de Eredivisie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Bart Houx  

History

Signatures

Updates

Doel bereikt!

Fantastisch nieuws. Slechts een paar weken na de start van deze petitie voor een Willy van der Kuijlen trofee, geeft de KNVB gehoor aan onze oproep.

+Read more...

We waren niet het enige initiatief, maar haalden wel het nieuws van o.a. Omroep Brabant Tot tweemaal toe! Mede dankzij jullie handtekeningen, krijgt een Nederlandse voetbalicoon de eer en erkenning die hij verdient. Bedankt allemaal!

2021-05-07