You, the petitioner
25074937 1647031342006808 3501889538425831489 o

Wijzigen strooiplan Nissewaard

457 signatures

Gebleken, tijdens de periode met sneeuw en vorst van 10 t/m 13 december jl, is dat de fietspaden in de gemeente Nissewaard, met name richting scholen, niet of slechts deels werden vrijgehouden van sneeuw en ijs, waardoor er levensgevaarlijke situaties zijn ontstaan.

Petition

We

inwoners van de gemeente Nissewaard

 

establish that:

Dat fietspaden niet of niet voldoende opgenomen zijn in het strooiplan en er te weinig materiaal beschikbaar is om de fietspaden begaanbaar te houden ten tijde van sneeuw en/of vorst. Gebleken is, dat veel inwoners hier hinder van ondervinden en er gevaarlijke situaties ontstaan.

 

and request

Dat in toekomstige strooiplannen, de fietspaden serieus en duidelijk opgenomen en omschreven worden, waarbij de prioriteit moet liggen bij alle paden richting en rondom alle scholen en openbaar vervoer. Waarbij er ook uiteraard goed bekeken moet worden hoeveel kleine wagens er eventueel nog bij moeten komen om dit uit te kunnen voeren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nissewaard 
Petition desk:
Lead petitioner:
Irene Hoogenraad 
Organisation:
beheerder van facebookgroep "Spijkenisse discussieert" 

History

Signatures