You, the petitioner

Wij zijn voor behoud van onregelmatigheidstoeslag in de Universitaire Medische Centra

9,122 signatures

Wie in een Universitair Medisch Centrum werkt, loopt kans geen onregelmatigheidstoeslag (ORT) meer te krijgen voor werken tijdens de avonden en in het weekend. Dat blijkt aan het begin van de CAO-onderhandelingen voor de UMC. De vakbonden eisen 2 procent loonverhoging, de Nederlandse Federatie van UMC's wil de ORT afschaffen. Als u deze petitie tekent, laten wij zien dat we het niet eens zijn met de afschaffing van de ORT.

Petition

We

Verpleegkundigen en overige werknemers die werkzaam zijn in een UMC.

 

establish that:

Dat er immers al een groot te kort in de zorg bestaat. Wij zijn van mening dat dit alleen maar erger zal worden als de onregelmatigheidstoeslag afgeschaft gaat worden. Bovendien mag het onregelmatige werken best gecompenseerd worden met een onregelmatigheidstoeslag, omdat dit fysiek enorm belastend is en het de gezondheid van de medewerkers niet ten goede komt.

 

and request

Wij verzoeken om behoud van de onregelmatigheidstoeslag in Universitaire Medische Centra.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2011-05-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Marjolein Doppenberg 

History

Signatures

Updates

Bedankt!!!

Beste mensen, Maandag 21-3 zijn de voorstellen om de ORT af te schaffen tijdens een onderhandeling van de vakbonden en de Nederlandse Federatie UMC's van tafel geveegd. Mede door uw steun is dit mogelijk geworden. Hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, Marjolein Doppenberg Verpleegkundige VUmc.

2011-03-23