You, the petitioner

Wij willen dat de deadline voor onze HRM-scriptie wordt uitgesteld

0 signatures

Door deze petitie kunnen we aan de examencommissie laten zien dat wij het oneens zijn met de deadline voor de mad-opdracht. Als je de petitie ondertekent geef je aan dat je wil dat de deadline wordt verschoven, zodat wij als studenten meer tijd hebben om een goed en volledig product te leveren.

Petition

We

Wij zijn HRM-studenten die bezig zijn aan de MAD-opdracht.

 

observe

Wij hebben sinds september (en velen zelf langer dan dat) keihard gewerkt aan onze scriptie. Echter komen wij ontzettend in tijdsnood omdat de opdracht erg groot is om binnen dit tijdsbestek te voltooien. Daarnaast moeten wij, als wij de deadline van februari niet halen, een half jaar wachten totdat we weer deel mogen nemen aan het MAD-traject.

 

and request

Wij verzoeken de examencommissie daarom om uitstel voor de deadline van de MAD-opdracht, zodat wij meer tijd hebben om een goede scriptie aan te leveren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-07 
Lead petitioner:
Anoniem 

History

Signatures