You, the petitioner
Screenshot 20190417 230341

Werkgroep De Schone Pijp moet blijven

204 signatures

Werkgroep De Schone Pijp is een initiatief van bewoners en ondernemers, een samenwerking met de gemeente, gecoördineerd door Wijkcentrum De Pijp. Sinds eind 2016 bestaat deze unieke samenwerking met als doel een schonere Pijp.

Petition

We

Bewoners en ondernemers van De Pijp

 

observe

Dat gemeente Amsterdam geen activiteitenbudget meer beschikbaar stelt voor Werkgroep De Schone Pijp en ook geen budget voor de coördinatie van de Werkgroep door Wijkcentrum De Pijp. Deze samenwerking tussen bewoners, ondernemers en gemeente heeft de afgelopen 2 jaar bewezen te zorgen voor een schonere buurt, veel meer betrokkenheid en tal van succesvolle initiatieven. De onafhankelijke coördinatie door Wijkcentrum De Pijp is essentieel.

 

and request

Een jaarlijks activiteiten budget voor De Schone Pijp en 12 uur ondersteuning van de Werkgroep door Wijkcentrum De Pijp.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-17 
Lead petitioner:
Gertrude van der Ven  
Organisation:
Platform Bewoners van de Pijp  
Website:

History

Signatures