You, the petitioner
Logo valheim

Werkgevers moeten tijd maken voor Valheim

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

U kunt zich wel richten tot uw eigen werkgever (een quasi-monopolist waar praktisch geen alternatieven voor zijn), maar niet tot allemaal tegelijk.


We merken het allemaal in de laatste weken. De wereld van Valheim neemt een hoop tijd in beslag. Zonder de benodigde uren kunnen we niet binnen redelijke tijd alle bazen verslaan. We moeten wettelijk vrije uren krijgen om de wereld te vormen, onze basis te beschermen, uit te breiden en de wereld volledig te ontdekken.

Petition

We

Wij zijn van mening dat we minimaal 8 uur per week binnen werktijd nodig hebben om ons trots, de Valheim wereld te onderhouden. Er is maar 416 uur per jaar nodig om dit te kunnen bewerkstelligen.

 

observe

We hebben geconstateerd dat onze privé levens er onder lijden omdat we alleen buiten werktijd ons binnen Valheim kunnen begeven.

 

and request

Wij verzoeken een spoedwet aan te nemen om ons in deze coronatijd en ver daar buiten tijd te gunnen om ons trots op te bouwen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-20 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures