You, the petitioner
Hester maij weg bij rfc

Weg met Hester Maij bij Royal Friesland Campina

718 signatures

Hester Maij is per 1 oktober jl. aangetreden in de directie van Royal Friesland Campina (RFC). In het verleden heeft ze zich vooral ingezet voor natuur - als gedupeerde voor het CDA van Overijssel - en dus tegen de landbouw. Bovendien heeft ze samengewerkt met Tj. de Groot (D33) en Esther Ouwehand (PvdD).

Petition

We

Wij als leden van Royal Friesland Campina (RFC)

 

observe

  • Dat Hester Maij uitsluitend en alleen een groene agenda heeft, ze heeft onder andere meegedaan met het aanwijzen van de Natura 2000-gebieden.
  • Ook is ze een groot voorstander van kringlooplandbouw. Dit systeem is niet haal/betaalbaar omdat er zo op deze manier niet geconcurreerd kan worden met andere Europese buurlanden waarbij dat systeem niet van toepassing is.
  • Ook heeft ze samengewerkt onder andere Tjeerd de Groot (D66) en Esther Ouwehand (PvdD) om dit te promoten.

 

and request

Dat Hester Maij per direct opstapt als directielid bij Royal Friesland Campina, haar groene agenda weer mee neemt en verbrandt en dat deze groene milieuwolf in schaapskleren nooit meer terugkeert in welke vorm van landbouw(belangenbehartiging) dan ook.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Lead petitioner:
Arjen Wijnia 

History

Signatures