You, the petitioner

Weg met Eles, tijd voor een nieuwe exploitant van de stadsverwarming

3,430 signatures

Deze petitie is nodig om Eles die zich schandalig aan het verrijken is over onze ruggen een halt toe te roepen. Wij willen een nieuwe exploitant en een stevige bewonerscommissie van alle wijken daarin. Het net moet onteigend worden wat zeker moet kunnen met het huidige wanbeleid. Steun ons ook op www.reeshofwarmte.nl UPDATE : het net is inmiddels overgenomen door PGGM en DALKIA maar er staan nog dezelfde mensen aan het roer en de bestuurder is ook een oud Essent man. Ik hoopte op meer menselijkheid en maatschappelijkheid met een partij als PGGM erbij maar dat zit er dus niet in.Er verandert niets dus het wordt nu weg met ELES , ENNATUURLIJK BV of hoe ze dan ook mogen heten.

Petition

We

Bewoners uit Tilburg met stadsverwarming willen dat Eles het beheer van onze aansluitingen verliest.

 

establish that:

Dat Eles op een schandalige manier zich verrijkt over onze rug en dat er geen euro in de ontwikkeling van ons net wordt gestoken. Ook is het gek dat wij ondanks onze onvrede toch niets blijken te kunnen. Het net is gratis zonder goodwill in een ver verleden aan Pnem ( voorloper Eles ) gegund en nu is het tijd dat we het wegens wanbeleid terughalen naar de gemeente / gebruikers. Wij moeten mee bepalen wat er gebeurd met ons net.

 

and request

De gemeente in te grijpen en Eles het beheer van onze netten te ontnemen. Wij willen een nieuwe exploitant kiezen ! En wij willen een veto + inspraak in de leiding en uitvoering. Wij willen een exploitant die ons ziet als klant en die open staat voor redelijkheid en eventueel door ons terecht kan worden gewezen. Het net bestaat bij gratie van de bewoners en niet om zakken te kunnen vullen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2016-04-14 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Derk Jansen 
Website:

History

Signatures