You, the petitioner
Foto petitie 50

Weg met de urenbeperking van het bezoekersparkeren

1,461 signatures

Het betaald parkeren heeft een nieuwe bezoekerspas met urenbeperking voor bewoners gekregen. Deze wordt nu ingevoerd zonder de burgers zijn geraadpleegd. Bepaalt de gemeente hoeveel bezoek wij met de auto mogen ontvangen of bepalen wij dat zelf? Wij willen een pas met draaischijf zonder urenlimiet.

Petition

We

Bewoners van Den Haag

 

establish that:

Tot 2007 is steeds op verzoek van bewoners het betaald parkeren geleidelijk uitgebreid. Er bestond daardoor draagvlak voor regeling. Dit beleid is losgelaten en er is een parkeerregeling ingevoerd zonder de bewoners te raadplegen. Met name de bezoekerspas veroorzaakt problemen. Het is gebruiksonvriendelijk vooral voor ouderen, jaagt bewoners na gebruik van het urentegoed op hoge kosten, schrikt bezoek af en drijft sommigen in sociaal isolement.

 

and request

Wij willen een bezoekerspas zonder urenlimiet en zonder gebel of gecomputer met het intikken van 10 cijfers. In de auto liggen draaischijf en pas naast elkaar op het dashboard, waarbij de draaischijf om de twee uur moet worden verzet. De bezoekers van bewoners en werkenden worden niet met een beperkende en kosten verhogende regeling belast. Kort gezegd: Wij willen op een normale wijze altijd bezoek kunnen ontvangen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2011-11-26 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Hans van Leeuwen 
Website:

History

Signatures