You, the petitioner
E759c72d 6888 458d aeed b0bacae623c8

Week In Week Uit weer terug in de folderrekken

1,383 signatures

Met name organisaties op het gebied van amateurkunsten hebben onvoldoende (financiële) middelen om hun activiteiten kenbaar te maken in Maastricht. Daarom zijn wij er voorstander van dat er weer een gezamenlijke culturele agenda Maastricht komt die zowel als drukwerk en in digitale vorm gratis verkrijgbaar is.

Petition

We

Stichting Culturele Agenda Maastricht (CAM) in oprichting, belanghebbenden en geïnteresseerden

 

establish that:

  • door het wegvallen van de publicatie Week In, Week Uit het lastiger is geworden om te weten welke voorstellingen en evenementen er in Maastricht op het programma staan
  • er weer een gezamenlijke culturele agenda Maastricht moet komen die zowel als drukwerk en in digitale vorm gratis verkrijgbaar is
  • ook een podium biedt aan het brede pallet van amateurkunsten om zich te presenteren.

 

and request

financiële middelen ter beschikking te stellen om een culturele agenda voor Maastricht vanaf het culturele seizoen 2024-2025 mogelijk te maken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Maastricht 
Petition desk:
Closing date:
2024-05-24 
Lead petitioner:
Yves Coenegracht 
Organisation:
Stichting Culturele Agenda Maastricht (CAM) i.o. 
Website:

History

Signatures