You, the petitioner

We Want PLATFORM BASED CUPS!!!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


Console is the biggest platform in Fortnite and made Fortnite the biggest game in the world... Now it seems like Fortnite wants to remove the CONSOLE cups (Platform Based Cups)! If you also stand with us (WE WANT CONSOLE CUPS), sign this petition.

Kind regards, CONSOLE PLAYERS.

Petition

We

Fortnite spelers die op een Playstation, Mobiel of een Xbox het spel spelen.

 

observe

We want console cups or platform based cups!

 

and request

We want console or platform based cups!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Soldeer Bout 

History

Signatures