U, de petitionaris

Vul pagina 401 Teletekst!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Wij willen dat pagina 401 van Teletekst weer volledig wordt gevuld met opmerkelijk nieuws. Het is de laatste tijd erg rustig op 401, terwijl de rubriek Opmerkelijk op de NOS app rijkelijk gevuld is. Dit kan zo niet doorgaan!

Petitie

Wij

Bezorgde Teletekst gebruikers

 

constateren

Dat de nieuwsgaring op Teletekst in het algemeen, en op pagina 401 in het bijzonder, een ondergeschoven kindje dreigt te worden ten opzichte van de NOS app. Teletekst is al meer dan 40 jaar DE bron voor actueel nieuws!

 

en verzoeken

Een volledige benutting van pagina 401 van Teletekst met een overzicht van al het recente opmerkelijke nieuws, verder uitgewerkt op de daarop volgende pagina's 401-413.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
infrastructuurexploitant 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Flip Hoedemaeker  

Geschiedenis

Ondertekeningen