You, the petitioner
Img 8979

Vrouwen bijeenkomsten & activiteiten in Schiedam.

60 signatures

Maart 2018 zijn vrijwilligers gestart met activiteiten & bijeenkomsten voor vrouwen in Schiedam. Omdat de financiering is gestopt, wordt een ‘bewoners initiatief’ ingediend voor subsidie. Wil jij dit steunen? Of wil je ook meedoen in de toekomst? Teken dan deze petitie en laat je stem horen.

Petition

We

vrijwilligers en vrouwen in Schiedam.

 

observe

dat er een grote behoefte is onder ons vrouwen om samen deel te nemen aan activiteiten en bijeenkomsten. Inhoud, vorm en richting wordt gezamenlijk bepaald. Te denken valt aan activiteiten & bijeenkomsten gericht op: persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, empowerment, opvoeding, jij & de maatschappij, (verborgen) talenten en ambities, relaties, zingeving, gezondheid, voeding, sport, kennis vergroting, koken, burgerschap, identiteit enz.

 

and request

de gemeente Schiedam hiervoor budget vrij te maken. Zo kunnen wij vrouwen onze maatschappelijke positie versterken en meedoen als actief en betrokken burger in Schiedam.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Schiedam 
Petition desk:
Closing date:
2018-08-10 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Naoual Azouagh 
Organisation:
Vrijwilligers & vrouwen 'samen sterk' 
Website:

History

Signatures

Updates

Vergeet na het tekenen niet ook nog te bevestigen

Hallo dames, Heb je de petitie ondertekend? Je ontvang dan nog een mail. In de mail staat een link waarmee je jouw ondertekening nog moet bevestigen. Pas dan telt jouw ondertekening echt mee. Alvast bedankt voor de moeite..! Naoual, Maud en Daphne.

2018-07-19