You, the petitioner
Zondagpetitie

Vrije keuze voor zondagsopening winkels in de gemeente Katwijk

526 signatures

Aan de rand van Rijnsburg/Valkenburg, in Oegstgeest, is recent een nieuw winkelcentrum geopend, zeven dagen per week. Dit betekent oneerlijke concurrentie voor winkels in de gemeente Katwijk, veroorzaakt door onze gemeente die bepaalt dat winkeliers één dag in de week niet mee mogen doen: de zondag.

Petition

We

Inwoners van de gemeente Katwijk

 

observe

  1. Dat we graag de mogelijkheid willen hebben om boodschappen te doen op zondag zonder dat we daarvoor naar buurgemeenten als Noordwijk, Wassenaar, Oegstgeest of Leiden moeten uitwijken;
  2. Dat de gemeente Katwijk verantwoordelijk is voor het creëren van een ongelijke concurrentiepositie waar de ondernemingen in Katwijk het slachtoffer van zijn;
  3. Dat er onder de ondernemingen behoefte is om zelf de keuze te maken om op zondag open te gaan.

 

and request

Het college van burgemeester en wethouders in samenwerking met de Katwijkse gemeenteraad de keuze voor een zondagsopenstelling aan de Katwijkse ondernemingen te geven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Katwijk 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-20 
Organisation:
VVD Katwijk 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie gesloten

Na tien dagen is de petitie voor een vrije keuze voor zondagsopenstelling gesloten. Deze wordt vanavond, donderdag 20 december, besproken in de Katwijkse gemeenteraad..

2018-12-20