You, the petitioner
Screen shot 2018 03 12 at 11.27.36

Voortbestaan van Kleding- en Voedselhulp De Meern

731 signatures

Voedsel- en Kledinghulp De Meern moet helaas op korte termijn het pand verlaten. Elke maand geven we voedselpakketten aan mensen die niet bij de Voedselbank terecht kunnen. Wij bekostigen dit door de verkoop van tweedehands kleding. Helpt u alstublieft om dit initiatief voort te laten bestaan!

Petition

We

Initiatiefnemers van dit initiatief en medestanders

 

observe

  • Kleding- en voedselhulp de Meern moet uit het pand waar al 16 jaar een winkel is gevestigd.

  • De buurt is gaan klagen omdat er sinds een jaar, naast de winkel die er al in zat, een tweedehandskleding-winkel is gevestigd.

  • Deze winkel wordt door vrijwilligers gedraaid en van de opbrengst worden boodschappen gekocht. Deze boodschappen worden maandelijks aan mensen uitgedeeld die niet in aanmerking komen voor de Voedselbank.

 

and request

steun te krijgen vanuit de gemeente zodat Kleding- en Voedselhulp De Meern het pand niet hoeft te verlaten en het initiatief voort kunnen bestaan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-01 
Lead petitioner:
Lydia Schijven 
Organisation:
kleding- en voedselhulp de Meern  

History

Signatures