You, the petitioner
Antonmianogkleiner

Voorkom sluiting Dierenthuis!

102 signatures

Stichting Dierenthuis (www.dierenthuis.nl) wordt bedreigd met sluiting waardoor 1400 kansarme asieldieren op straat komen te staan. Help mee dit te voorkomen en onderteken deze petitie. Hulp wordt gevraagd aan de landelijke politiek.

Petition

We

ondergetekenden van deze petitie

 

observe

Door de uitspraak in een rechtszaak die de omwonenden tegen Dierenthuis hebben aangespannen bevindt Dierenthuis zich helaas weer in nagenoeg dezelfde situatie als eind 2008: een sluiting dreigt. Dit terwijl Dierenthuis hard werkt aan de verhuizing naar Almere. Per 1 oktober 2010 moet Dierenthuis weg zijn uit Aarle Rixtel, op straffe van een dwangsom van €1000,- per dag. Een verhuizing op die termijn is voor Dierenthuis financieel niet haalbaar, afgezien nog van alle vergunningen die zoiets vraagt.

 

and request

Daarom vraag ik u, leden van de Tweede Kamer, namens alle ondergetekenden, de donateurs van Dierenthuis en de dieren, in deze kwestie uw hulp te bieden. De spoedige verhuizing van Dierenthuis naar Almere hangt op financiële en bureaucratische kwesties, twee gebieden waarbij de overheid een prima helpende hand kan bieden. Ik hoop dat u de dieren van Dierenthuis niet de dupe laat worden van politieke en juridische zaken.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-06-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Saskia Blok 
Website:

History

Signatures