You, the petitioner

VOOR een concreet plan tegen pesten

189 signatures

In NL hebben in korte tijd 3 jonge mensen zelfmoord gepleegd. Dit zagen zij als enige uitweg tegen de pesterijen. Ze konden niet zichzelf zijn, voelden geen vertrouwen, werden gepest tot uiteindelijk de dood hun enige uitweg was. Waar gaat het heen? Vecht mee tegen pesten door dit te ondertekenen.

Petition

We

burgers,

 

establish that:

dat er in korte tijd 3 jonge mensen zich van het leven hebben beroofd, omdat zij waarschijnlijk geen uitweg meer zagen om te ontsnappen aan de pesterijen. Dit mag volgens ons niet meer gebeuren. In Nederland is het de discussie van de dag, maar er lijkt maar geen oplossing te komen tegen pesten.

 

and request

dat er een plan van aanpak tegen pesten moet komen die opgezet moet worden door deskundigen, dit plan moet worden besproken en goedgekeurd in de tweede kamer. Er moet een budget voor vrij gemaakt worden zodat er geïnvesteerd kan worden in het plan tegen pesten dat verplicht moet worden op basisscholen en middelbare scholen. Daarbij dat als scholen zich daar niet aan houden, gestraft worden door middel van een boete. Dit omdat wij als volk vinden dat wij duidelijk moeten maken dat wij dit niet langer meer pikken en dat wij eisen dat er een concreet plan tegen pesten wordt gestart.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-01-10 
Answer expected:
2012-03-04 
Status:
Withdrawn 

History

Signatures