You, the petitioner

Voer dienstplicht weer in

12 signatures

Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om de dienstplicht in te voeren en zo dit onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen.

Petition

We

Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om de dienstplicht in te voeren en zo dit onderwerp op de agenda van de tweede kamer te krijgen.

 

observe

Gezien de ontwikkelingen in diverse delen van de wereld, maar ook in ons land, is het nodig om dienstplichten op te roepen. Tevens is dit goed voor integratie, acceptatie, respect en normen en waarden.

 

and request

In Nederland bestaat nog steeds een dienstplicht. Deze is niet afgeschaft. Wel is er sprake van een opschorting van de opkomstplicht sinds 1 mei 1997. Defensie roept daarom sinds 1 augustus 1996 geen nieuwe dienstplichtigen meer op.

Wij verzoeken de Tweede Kamer om dienstplichten weer op te roepen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-16 
Lead petitioner:
Jack Albers 
Website:

History

Signatures