You, the petitioner
Img 5511

Vind een andere lokatie voor het AZC in Terneuzen

665 signatures

de gemeente Terneuzen wil in 10 jaar tijd, minstens 6.000 asielzoekers plaatsen in het gebouw aan de Handelspoort 1 in Terneuzen.

Dat zal leiden tot grote overlast voor de bewoners van de wijken Driewegen en Zeldenrust en andere bewoners van Terneuzen.

Petition

We

bewoners van de wijken Driewegen, Zeldenrust en overige wijken van Terneuzen en daarbuiten.

 

establish that:

  • het besluit is genomen om medewerking te verlenen aan het gebruiken van het pand Handelspoort 1 in Terneuzen als regionale opvanglocatie voor minstens 6000 asielzoekers door het Centraal orgaan opvang asielzoekers (COA) voor minimaal 10 jaar.
  • dit zal leiden tot grote overlast voor de bewoners van de wijken Driewegen en Zeldenrust in andere bewoners van Terneuzen.

 

and request

Het plan voor het faciliteren van eventuele asielzoekers of vluchtelingen niet door te laten gaan op de locatie Handelspoort 1 of in een nabij gelegen locatie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Terneuzen 
Petition desk:
Lead petitioner:
R de Braal Riddering 
Organisation:
Geen AZC in Handelspoort 1 

History

Signatures