You, the petitioner

verwijderen

133 signatures

-

Petition

We

willen dat het betaalmoment van de uitkeringen naar rond de 15e van de maand word verandert.

 

observe

dat de uitkeringsgerechtigde onnodig in de financiële problemen worden gebracht.

 

and request

-

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-05-23 
Answer expected:
2017-08-11 
Status:
Withdrawn 

History

Signatures

Updates

Nieuwe rondes, nieuwe kansen.

De verschuiving van het betaalmoment heeft al inmiddels plaatsgevonden, dat is het teken dat jammer genoeg de belangenbehartigingen hebben gefaald. Maar de strijd is nog niet voorbij, want er kan een petitie getekend worden. Hoe meer petities, hoe groter de kans dat het als nog word verandert.  Ondanks de negativiteit wil nog niet zeggen dat de mensen die het echt nodig hebben ook erop aangekeken moeten worden, blijkbaar denkt dit Kabinet dat blinden weer kunnen zien en mensen in een rolstoel weer kunnen lopen door alles af te pakken. Het zal de uitkeringsgerechtigde op jaarbasis meer gaan kosten als dat dit kabinet het als nog verandert.

+Read more...

In principe trekt dit Kabinet partij voor de veroorzakers van de crisis, want de banken verdienen juist van roodstaanders. Er zijn meer dan een half miljoen uitkeringsgerechtigde, er word dan ook minstens 100.000 petities verwacht. Bij voorbaat dank!

2011-06-29

Uw hulp nodig: benader anderen!

Er zijn meer dan 200.000 uitkeringsgerechtigde en om die te kunnen bereiken hebben wij uw hulp nodig. Maakt u gebruik van sociale media of werkt u in de media, het zal erg fijn zijn dat dit meer bekendheid krijgt.

+Read more...

Want hoe meer petities, hoe groter de kans dat het uitstel word afgeblazen of de extra dagen vergoed worden. Bij voorbaat dank! 

2011-05-20