You, the petitioner
20220927 092714641 ios

Verwijder de piano uit studielandschap D

11 signatures

De piano in studielandschap D van NHL Stenden Hogeschool is voor veel studenten een hinder tijdens hun studieactiviteiten op het studielandschap. Door het spelen op deze piano kunnen studenten in het gehele studielandschap zich niet meer concentreren op hun studieactiviteiten.

Petition

We

De studenten van NHL Stenden Hogeschool.

 

observe

Dat er een piano aanwezig is in studielandschap D die, wanneer er op gespeeld wordt, zorgt dat studenten zich niet kunnen concentreren op hun studieactiviteiten.

 

and request

Het schoolbestuur van NHL Stenden Hogeschool de piano te verwijderen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2022-10-01 
Lead petitioner:
Ruben Plomp 

History

Signatures

Updates

Sluiting petitie

Beste ondertekenaars,

Hoewel deze petitie nog niet was ingediend bij het bestuur van NHL Stenden Hogeschool, hebben wij geconstateerd dat de piano niet langer in studielandschap D aanwezig is. Wij gaan er vanuit dat onze democratische druk deze verandering heeft bewerkstelligd.

+Read more...

Omdat door deze verandering deze petitie overbodig is geworden zal deze gesloten worden. Mocht het toch gebeuren dat de piano weer terugkeert, zal er een nieuwe petitie worden gestart. Wij hopen ook dan weer op uw steun!

Voor nu bedankt!

De organisatie

2022-10-03