You, the petitioner
Logo vierkant

Verplaats Hondenspeeltuin Willem I niet

184 signatures

Sinds december 2019 is de hondenspeeltuin Willem I gevestigd in het park aan de Sixhavenweg. We hebben een vergunning tot 2026 op de huidige plek.

Petition

We

buurtbewoners met honden uit de Van der Pek- en Vogelbuurt uit Amsterdam-Noord en ook bewoners uit omliggende buurtwijken en de centrale stad

 

observe

  • dat in de laatste gepresenteerde ontwerpplannen van de gemeente de hondenspeeltuin wordt verplaatst naar een nieuwe lokatie.

  • dat de beoogde lokatie is gelegen langs een drukke fietsroute zonder schaduwplekken met bomen en dus niet geschikt voor de hondenspeeltuin.

  • dat we op de centrale plek waar we nu zitten een belangrijke sociale ontmoetingsplek zijn voor honden en hun eigenaren wat ook sociale controle geeft over het hele parkje.

 

and request

de hondenspeeltuin Willem I te laten blijven op de huidige plek die de gemeente ons nu heeft toegezegd en dagelijks door z'n 100 buurtbewoners wordt bezocht.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2023-01-24 
Lead petitioner:
Jean-Pierre Claes 
Organisation:
Hondenspeeltuin Willem I 

History

Signatures