You, the petitioner

verlening van de drankvergunning tijdens evenement

187 signatures

De evenementenvergunning telt 30 dagen en de ontheffing art. 35 drank- en horecawet 12 dagen. Dat betekent dat je 12 aaneen gesloten dagen licht alcoholische drank mag schenken en de overige dagen van je evenement dus niet. Wij willen dit gelijk trekken!Vandaar dit burgerinitiatief!

Petition

We

Miranda Steenhouwer & Mischa Oudwater eigenaars van Pop Up! Asian BBQ Restaurant

 

observe

De vergunning voor een kleinschalig evenement telt 30 dagen en de ontheffing art. 35 drank- en horecawet 12 dagen. Dus mag je 12 aaneen gesloten dagen licht alcoholische drank schenken en de overige dagen van je evenement dus niet. Twee of meer keer aanvragen is niet mogelijk. Alleen als je deze evenementenvergunning steeds weer opnieuw aanvraagt en deze ook telkens een andere naam geeft. Kinderachtig en zijn er aan iedere nieuwe aanvraag steeds weer kosten verbonden!

 

and request

Dat deze evenementenvergunning en de ontheffing art. 35 drank- en horecawet gelijk wordt getrokken. Zodat ieder evenement van bijvoorbeeld 30 dagen ook deze 30 dagen drank mag schenken! Een reizend Restaurant zonder drankje is ondenkbaar toch!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Miranda Steenhouwer 
Organisation:
Asian BBQ Restaurant 

History

Signatures

Updates

Pop Up Restaurant

Wij staan op dit moment op het Rotabs Event Deck Zaagmolenkade 46 Rotterdam Noord Helaas heeft deelgemeente Noord negatief gerageerd op ons verzoek om het schenken van drank in ons tijdelijk restaurant te gedogen. Onze laatste dag is op 18 september tijdens het "Rotabs Rock festival"  De volgende locatie komt eraan maar is nog niet rond...wil je op de hoogte blijven meld je aan voor onze invitationlist  .

2010-08-29