You, the petitioner

Verlaag de barprijzen bij LTV Berlicum bij extra bardiensten

2 signatures

De barprijzen staan niet meer in verhouding tot het genieten van de beleving van zowel de tennis- als padelsport. De prijzen van de bar zijn zodanig gestegen dat een competitiedag een flinke duit in de portemonnee vereist. Hetgeen hiermee het elitesport gehalte in de hand werkt.

Petition

We

leden van LTV Berlicum

 

establish that:

  • dat de barprijzen zo zijn gestegen dat het niet meer in verhouding staat tot de 'gemakken' die we voorheen gewend waren.

  • Het was altijd zo dat we vroeger geen bardienst hoefden te draaien, maar waarom handhaven we dat nog steeds?

  • De kwaliteit van het barpersoneel laat te wensen over en qua cohesie en verbinding op een club èn voor het toegankelijke van een tennis- en padelvereniging zijn betaalbare barprijzen essentieel.

 

and request

het bestuur én haar leden over te gaan tot verplichte bardienst, met eventuele afkoop, om de barprijzen te laten zakken, zodat spel- en borrelplezier voor een ieder behouden kan worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Closing date:
2023-05-24 
Lead petitioner:
Lid LTV Berlicum 
Organisation:
LTV Berlicum 

History

Signatures