You, the petitioner
Ossenmarkt perspectief 400pix

Verkeerstuin Ossenmarkt

99 signatures

Het idee: het plein worden voorzien van een permanent parcours waar kinderen met fietsjes, skelters etc. kunnen oefenen en spelen met behendigheid en de verkeersregels. Het idee is om dit zo in te richten dat ook de omliggende scholen hiervan gebruik kunnen maken voor verkeerslessen.

Petition

We

Ouders en Verzorgers in Groningen

 

observe

Dat er weinig speelplekken in en om de binnenstad zijn. Tevens dat er weinig ruimte is om te oefenen voor kinderen met fietsen én het verkeer. Dat de Ossenmarkt een mooi plein is, wat eigenlijk zelden benut wordt en er is wél ruimte om te spelen.

 

and request

De Ossenmarkt in te richten als een verkeerstuin met een parcours waar kinderen met fietsjes, skelters etc. kunnen oefenen met behendigheid en de verkeersregels. Het idee is om dit zo vorm te geven dat ook de omliggende scholen hiervan gebruik kunnen maken voor verkeerslessen. Hierbij wel rekening houdende met het historisch aspect van de Ossenmarkt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2016-04-27 
Website:

History

Signatures