You, the petitioner
Photogrid 1567641294792

Verhuizing dader en medebewoners van de Jacob Schorerlaan 158, Den Haag

141 signatures

Op 8 augustus 2019 is Genesh Parohi in de leeftijd van 38 jaar op een onwerkelijke gruwelijke wijze van zijn leven beroofd bij zijn ouderlijke huis aan de Jacob Schorerlaan 109 in Den Haag voor de ogen van zijn moeder. Hij is door een zinloze geweldsdelict om het leven gebracht door 1 messteek.

Petition

We

De bewoners van de Jacob Schorerlaan, te Den Haag, de buren, familie, vrienden en kennissen van de nabestaanden, verspreid in de buurt en over het hele land.

 

observe

De dader woont met zijn moeder tegenover de ouders van de dodelijke slachtoffer Genesh Parohi. De ouders zijn in deze kwestie de getraumatiseerde slachtoffers die achterblijven met een groot verlies, de buurt, de omgeving waar zij wonen was tot nu toe een veilige plek waar buurtgenoten in harmonie met elkaar leefden. Sinds de moord op mijn Genesh Parohi is de veilige situatie door 1 messteek volledig verdwenen.

 

and request

De bewoners van de Jacob Schorerlaan 158 horen niet meer thuis in deze straat. De confrontatie met de getraumatiseerde slachtoffers, buurtbewoners, familie, vrienden en kennissen zorgen voor continue oplopende emoties. De buurt voelt zich onveilig. De kans dat het in de straat weer faliekant uit de hand loopt, is sterk aanwezig. Uit veiligheid verzoeken wij de Gemeente Den Haag om de dader en zijn medebewoners van nieuwe woonruimte te voorzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-04 
Lead petitioner:
Shimadevi  
Website:

History

Signatures