You, the petitioner
Bord verboden voor vuurwerk

Verbied zwaar vuurwerk snel in heel Europa

281 signatures

Het is voor criminelen en anderen te makkelijk om aan zwaar vuurwerk te komen. Onder andere de Nederlandse politie wil een adequate oplossing voor het bekogelen van politie en hulpverleners met zwaar vuurwerk. Daarom een Europees verbod op zwaar vuurwerk, en graag snel.

Petition

We

hulpverleners en medestanders

 

establish that:

  • criminelen zwaar vuurwerk hebben ontdekt en daar steeds meer aanslagen mee plegen
  • er in een aantal Europese landen een verbod op zwaar vuurwerk is
  • doordat er niet in alle Europese landen een verbod op zwaar vuurwerk is, het voor onder andere criminelen te makkelijk is om aan zwaar vuurwerk te komen
  • onder andere de Nederlandse politie een adequate oplossing wil voor het met zwaar vuurwerk gooien naar politieagenten en hulpverleners

 

and request

te komen tot een Europees verbod op zwaar vuurwerk liefst rap, immers dat verbod had er eigenlijk al moeten zijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

History

Signatures

Updates

Petitie-aanbieding dinsdag 05 maart 2024

De petitie 'Verbied zwaar vuurwerk snel in heel Europa', wordt een beetje tot verrassing van de petitionaris, op dinsdag 05 maart 2024 aangeboden aan de Tweede Kamer in het Tweede Kamergebouw (de tijdelijke locatie), tussen 13:15 en 13:30 uur. Belangstellenden / ondersteuners van deze petitie die daar bij willen zijn kunnen zich melden bij de petitionaris.

+Read more...

Het aantal plekken is beperkt (8 - 1 = 7).

2024-02-22

Tweedekamer.nl: overhandiging petitie 'Verbied zwaar vuurwerk snel in heel Europa'

De petitie 'Verbied zwaar vuurwerk snel in heel Europa' wordt overhandigd aan de Vaste Kamercommissie voor Justitie en Veiligheid op 5 maart 2024 tussen 13:15 en 13:30 uur in de Statenpassage in de Tweede Kamer.

Bron: tweedekamer.nl.

2024-02-16