You, the petitioner
Schermafbeelding 2021 04 10 om 13.42.17

Verbied mobiele telefoons in de Tweede Kamer

28 signatures

Tweede Kamer-leden zijn gekozen vertegenwoordigers van ons, het volk. Zij behoren het goede voorbeeld te geven en wij als het volk, eisen dat ze geen GSM tijdens het debat mogen gebruiken. Dit is de kans om je stem ECHT te laten gelden. Verandering begint NU! Laat de stem van het volk nu eens echt gelden bij deze eerste kleine stap.

Petition

We

burgers in Nederland

 

observe

  • Dat het één grote puinhoop is in de Tweede Kamer.
  • Het is tijd dat de vertegenwoordigers zich moeten realiseren dat het Nederlandse volk eist dat zij hun werk doen en het juiste voorbeeld moeten geven.
  • De Tweede Kamer is de reflectie van Nederland en Nederland hoort weer Nederland te zijn: gestructureerd, goed georganiseerd en gerespecteerd.
  • Op dit moment is het alles behalve dat.
  • Het is van de gekke dat de leden van de Tweede kamer, tijdens punten die het hele land aangaan, op hun mobiele telefoons zitten terwijl heel Nederland meekijkt. Genoeg is genoeg.

 

and request

Dat er een totaalverbod komt op een GSM tijdens debatten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-10 
Lead petitioner:
Khalid Kass 

History

Signatures