You, the petitioner
20200511 213536

verbied de Efteling en parken met kabouters e.d.

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


De Efteling en andere parken maken mensen zoals __ en ik zelf belachelijk. heel ons leven horen we dat we thuis horen in de Efteling of dat we in een paddestoel wonen.

kinderen groeien op met de gedachte dat kleine mensen dwergen of kabouters zijn dat moet stoppen

Petition

We

hiermee geef ik aan dat ik tegen het gebruik van kabouters en dwergen in parken, boeken en films ben

 

observe

Heel Nederland is ergens tegen een iedereen wordt gediscrimineerd maar de echte discriminatie zie je dagelijks. kleine mensen worden afgeschilderd als kabouters en dwergen in films, boeken en (pret)parken. Dat moet stoppen tevens willen we een verbod op de bovenste schappen in de supermarkt en hoogslapers. Ook moeten kasten lager zijn keukens minder hoog en deuren lager omdat we ons anders klein voelen als we er onder door lopen

 

and request

kom in actie VOOR kleine mensen. Verbied de bovenste planken en schappen in winkels. verbod op hoogslapers en hoge deuren Stop met het uitbeelden van kleine mensen in pretparken boeken en films als kabouters of dwergen.

Daarnaast willen we excuses van de regering wegens t jarenlang misbruik van kleine mensen op kermissen een circussen

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
meldpunt 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-07 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
ron mol 
Website:

History

Signatures