You, the petitioner
Screenshot 20211006 104723 com.google.android.apps.maps

Verbeter de verkeersveiligheid op de Valkenweg en omgeving

90 signatures

Wij als bewoners maken ons zorgen over de verkeersveiligheid op de Valkenweg en naast gelegen straten. Er wordt dikwijls veel te hard gereden door auto's, vaak voor een sluiproute om de grote kruising Ravenweg-arnhemseweg te ontwijken. Er worden soms snelheden van 50 en meer behaald.

Petition

We

Bewoners, jong en oud, van de Valkenweg en de rest van de Vogelbuurt

 

observe

  • Dat er na herhaalde klachten naar de gemeente over de veiligheid op de Valkenweg en in de omgeving geen gehoor wordt gegeven.

  • Dat de veiligheid van iedereen, en met name die van kinderen, in het geding is door de hoge snelheden van voertuigen in onze straat.

 

and request

verantwoording te nemen voor de veiligheid bij ons in de straat, en maatregelen te nemen om snelheden naar beneden te krijgen tot max. 30 km/u zodat de veiligheid van haar bewoners weer op de eerste plek staat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2022-01-06 
Lead petitioner:
Richard de Jong  
Organisation:
Verkeersveiligheid voor Vogelbuurt in Apeldoorn 

History

Signatures