You, the petitioner
Scooter bestuurster geschept door auto in vleuterweide anoniem

Veiligheid Centrum Vleuterweide: geen openstelling voor autoverkeer

55 signatures

Wij willen dat de oversteken van de busbaan en het fietspad bij de parkeerplaats Amadeus (P4) en voor de Burchten NIET opnieuw worden opengesteld voor autoverkeer! Na bijna 10 jaar van onveiligheid en diverse aanrijdingen met fietsers zijn deze eindelijk afgesloten. Dat willen we graag zo houden!

Petition

We

  • De bewoners van Vleuterweide
  • Bezoekers van het winkelcentrum Vleuterweide
  • Scholieren van het Amadeus-lyceum

 

observe

  • Dat na bijna 10 jaar van onveiligheid en diverse aanrijdingen met fietsers de doorgangen sinds kort gelukkig zijn afgesloten voor autoverkeer.

  • De winkeliers willen dit weer ongedaan maken en voeren onder andere de veiligheid aan als argument!? Eh.., waarom is P4 dan recent, op veler verzoek door de gemeente afgesloten?

  • Er is nota bene via de andere kant speciaal een weg aangelegd om P4 te kunnen bereiken!

 

and request

De oversteken van de busbaan en het fietspad bij de parkeerplaats Amadeus (P4) en voor de Burchten NIET opnieuw open te stellen voor autoverkeer!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2018-08-12 
Lead petitioner:
Marie-José Schrasser 
Organisation:
Bewoner Vleuterweide 
Website:

History

Signatures