You, the petitioner

Uitzwaaidag voor virusgekkies en start informatiecampagne

1 signatures

Een nationale uitzwaai-dag voor de virusgekkies onder ons. Gezamenlijk zwaaien vanaf balkon, tuin of achter het raam op 1 feb 2021 om 17:00 uur. Samen met de zorg. Aftrap van een informatiecampagne over de gevolgen van Corona.

Petition

We

Redelijk denkende burgers van Nederlands die achter het zorgpersoneel staan,

 

observe

  • Dat het klaar moet zijn met de enorm vergaande complotgekkies die denken dat het coronavirus de schuld is van pedofielen en elite.
  • Complotgekkies die geen respect opbrengen voor de mensen in de frontline die dagelijks kampen met de ernstige gevolgen van Corona in hun SEH of huisartsenpraktijk.
  • Een voorlichtingscampagne is nodig om inzicht te geven in de schrijnende situatie in ziekenhuizen en verpleegtehuizen.
  • Door het laten zien van de werkelijke situatie, rekenen we af met complotgekkies en neemt de draagkracht voor de maatregelen toe. Hierdoor beschermen we de kwetsbare en kunnen de maatregelen snel versoepeld worden.

 

and request

De rijksoverheid en de brancheorganisatie voor de zorg om na het symbolische uitzwaai-moment een informatiecampagne op te starten, bijvoorbeeld vlogs door zorgpersoneel waaruit de situatie op de IC’s verpleegafdelingen blijkt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-04-18 
Lead petitioner:
-- 

History

Signatures