You, the petitioner

Uitbreiding betaald parkeren Heemraadssingel

31 signatures

De parkeerdruk op het zuidelijk deel van de Heemraadssingel is veel te hoog. Voor bewoners is het ondanks een parkeervergunning nauwelijks meer mogelijk in de eigen straat te parkeren. Er geldt nog steeds betaald parkeren tot 18.00 uur en niet in het weekend. Dit kan niet meer.

Petition

We

De bewoners van de Heemraadssingel zuidelijk van het Heemraadsplein

 

observe

  • Dat de Heemraadssingel steeds meer een parkeerplaats is geworden voor forenzen en mensen die uitwijken van naastgelegen gebieden met een langere betaalperiode.

  • Dat al een grote druk bestaat door de vele publieke voorzieningen in de buurt.

  • Dat de parkeerdruk op de singel zo hoog is geworden dat voor bewoners nauwelijks meer te parkeren valt.

  • Dat de huidige betaaltijden verouderd zijn en geen bescherming meer bieden voor de vergunninghouders.

 

and request

De periode voor betaald parkeren op de Heemraadssingel zuidelijk van het Heemraadsplein uit te breiden op werkdagen en zaterdag tot 23.00 uur.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-06-21 
Lead petitioner:
Ad Standaart 
Organisation:
Bewoner Heemraadssingel lid Boulevard 
Website:

History

Signatures

Updates

Parkeertijd wordt per 1 juli verlengd!

Beste ondertekenaars,

Het heeft twee jaar geduurd, maar het is gelukt: het betaald parkeren op de Heemraadssingel wordt verlengd tot 23.00 uur en ook op zondag. De mogelijkheid voor bewoners omver parkeren zal een stuk beter worden.

+Read more...

Onze petitie heeft dit zeker op gang gebracht. Bedankt voor jullie steun!

Ad Standaart

2019-06-08

Petitie in behandeling

De petitie is na ambtelijk overleg aangeboden aan de wethouder mobiliteit Langenberg. Er is ambtelijk contact geweest met Thijs Overbeek die betaald parkeren in zijn portefeuille heeft.

+Read more...

Het ambtelijk advies zal zijn dat onze vraag wordt meegenomen met een draagvlak onderzoek over uitbreiding betaald parkeren in Middelland, die in de eerste helft van het komend jaar is gepland. Draagvlakonderzoek en besluitvorming vergen ongeveer 2-3 maanden. Dat betekent dat we rond de komende zomer verlenging van betaaltijden mogen verwachten. Ik houd jullie op de hoogte,

met vriendelijke groet,

Ad Standaart

2017-12-07