You, the petitioner
Unie

Uit de EU stappen of niet?

100 signatures

Wat voor goeds heeft de EU ons gebracht!

Als Nederland afscheid neemt van de Europese Unie (EU) kan dit een economische groei veroorzaken die ons land in geen jaren meer heeft gezien. Door het wegvallen van regels en verplichtingen zal onze economie in 2024 10% groter zijn dan indien we in de EU blijven.

Genoeg is genoeg! En de werknemer, burger en wegbezuinigde werkloze laat hier zijn stem horen. Wij verzoeken u massaal te tekenen, zodat we deze petitie aan kunnen bieden aan onze regering. Doelstelling is om dit op 3 mei te doen tijdens de Europese manifestatie die in verschillende landen van Europa plaats zal vinden. In Nederland vindt deze manifestatie plaats in Den Haag.

Petition

We

Transporterend Nederland, bouwsector, zorgsector en burgers van Nederland.

 

observe

Dat in de transportsector, en andere sectoren in Nederland en andere landen van Europa, we steeds meer te maken hebben met 'social dumping' en verdringing van arbeidsplaatsen. Nederland kan profiteren van het wegvallen van regels en verplichtingen die bij het EU-lidmaatschap horen.

 

and request

Nederland uit de EU. Nederland zou meer vrije handelsrelaties kunnen aangaan door het wegvallen van deze verplichtingen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-07 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
J. van Rooij, namens Transport Belangen Vereniging AIDT 

History

Signatures