You, the petitioner
794009e6 0003 4c81 bb19 6f5f8d1cd09a

Tweede vaccinatie niet met Astrazeneca maar met Pfizer

1,160 signatures

Vind je het net als ik erg oneerlijk dat als je de eerste Astrazeneca vaccinatie gehad hebt (vaak met wat tegenzin), je als tweede vaccinatie ook alleen de Astrazeneca mag?!

(Deel de petitie gerust op Facebook)

Petition

We

Verontruste burgers die geen 2e Astrazeneca durven te nemen

 

observe

  • Dat wij, net als in andere Europese landen al het advies is, recht hebben op een vaccinatie van Pfizer in plaats van de tweede met Astrazeneca.

  • Leeftijdsgenoten krijgen Pifzer of Moderna en wij moeten gewoon weer Astrazeneca nemen.

  • In andere Europese landen krijgen mensen die al 1 vaccinatie gehad hebben met Astrazeneca als tweede vaccinatie een van Pfizer. Uit onderzoek blijkt zelfs dat je dan nog beter beschermd bent!

 

and request

dat ook wij de Pfizer krijgen in plaats van een tweede Astrazeneca vaccinatie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-21 
Lead petitioner:
Elise 

History

Signatures

Updates

Advies gezondheidsraad over combi prikken!!

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20210705_95607712.

2021-07-05

Ingediend!

Petitie is gisteren inmiddels verstuurd aan ministerie van volksgezondheid. Ondertekenen mag gerust nog, mocht er serieus naar de petitie gekeken worden, is het alleen maar mooier als er inmiddels al weer veel meer mensen ondertekend hebben!

En nu maar afwachten..! .

2021-06-23

Indien datum bereikt

Omdat veel mensen binnenkort hun tweede vaccinatie krijgen, had ik als datum om de petitie in te dienen gekozen voor 21 juni. Omdat het even uitzoeken is hoe ik de ondertekeningen moet indienen, kan de petitie nog steeds ondertekend worden. Ik hoop vandaag de ondertekeningen aan het ministerie van Gezondheid te kunnen sturen.

2021-06-22