You, the petitioner

Tuincentrum Bloemendaal moet blijven

1,530 signatures

Garden Centre Bloemendaal is gedoemd te verdwijnen omdat door de komst van de USA Ambassade (USAA) er een veld moet komen om er protestacties te kunnen laten plaatsvinden, om auto's te kunnen laten controleren en meer?

Omdat er in de wijde omgeving geen vergelijkbaar groen tuincentrum is en er voor protesten het zeer geschikte Malieveld heel dichtbij ter beschikking is, teken deze petitie!

Dank.

Petition

We

Inwoners van Wassenaar, Den Haag en omstreken

 

observe

  • dat Garden Centre Bloemendaal gedoemd is te verdwijnen omdat door de komst van de USA Ambassade (USAA) er een veld moet komen waar protestacties kunnen plaatsvinden, om auto's te kunnen controleren en meer?

  • Dat de USA Ambassade (USAA) inmiddels een immense impact heeft gehad op de directe omgeving.

  • En een laatste, bijzondere, in de wijde omgeving unieke en zeer gewaardeerde winkelplaats voor "groene toepassingen" is gedoemd te verdwijnen om onbegrijpelijke redenen.

  • er is de FastNet-plek om te protesteren, met minder overlast voor de omwonenden.

  • De gemeente Wassenaar is ten einde raad een onteigeningsprocedure gestart.

  • Daarvan krijgen wij allen, eigenlijk ten onrechte, indirect ook nog eens de rekening van gepresenteerd.

Deze onterechte gang van zaken mag geen doorgang vinden.

 

and request

om het Tuincentrum bij ons in de buurt te behouden en niet nog meer afbraak aan de groene buffer tussen Den Haag te laten plaatsvinden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regio 
Petition desk:
Closing date:
2017-11-09 
Lead petitioner:
Theo Kraan 
Website:

History

Signatures

Updates

Einde nabij van de mogelijkheid tot ondertekenen

Beste mensen, Aanstaande donderdagochtend, 9 november 2017, zal ik de petitie met al uw handtekeningen aanbieden op het gemeentekantoor aan de Johan de Wittlaan te Wassenaar. Teken nu het nog kan en 'zegt het voort'. Hartelijke groet, Theo Kraan.

2017-11-04