You, the petitioner

Toon wel het WK in de aula's van het Regius College

326 signatures

Al sinds jaar en dag worden op het Regius College te Schagen grote toernooien uitgezonden op grote schermen en op 21 november kwamen wij er tot ons ongenoegen achter dat dit deze keer niet gebeurt. We zijn het hier niet mee eens en vinden geen gehoor bij teamleiders, en daarom starten we de petitie.

Petition

We

Leerlingen van het Regius College Schagen

 

observe

  • dat bij elk groot sporttoernooi de schermen worden gebruikt om te kijken met alle leerlingen maar dat in dit geval niet gebeurd.

  • dat de Olympische Spelen van China wel werden uitgezonden terwijl in dat land ook op grote schaal mensenrechten worden geschonden.

  • Teamleiders niet open staan voor de mening van leerlingen, en geen gehoor geven aan het verzoek ons mede te delen van wie deze beslissing komt, zodat wij met de desbetreffende persoon in gesprek kunnen.

-Er onder leerlingen en leraren grote onvrede heerst over deze niet beargumenteerde keuze.

 

and request

Op het scherm in de Oude Aula, en eventueel ook de nieuwe aula, het WK uit te zenden en daarmee te zorgen voor plezier en saamhorigheid onder de leerlingen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jur Stam 

History

Signatures