You, the petitioner

Tijd voor een nieuwe zorgverzekering

146 signatures

Terwijl steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen, gaan de vaste lasten steeds meer omhoog. Een van deze vaste lasten is onze zorgverzekering. De zorgverzekering wordt steeds duurder, dekking minder en het eigen risico steeds hoger. Dit klopt niet.

Teken deze petitie als jij ook vindt dat het tijd is voor actie. Iedereen heeft recht op goede en betaalbare zorg!

Petition

We

Burgers van Nederland met een verplichte zorgverzekering

 

observe

  1. Dat op grond van een vergelijking de zorgpremie in Nederland tot zes keer duurder is voor een alleenstaande in vergelijking met de ons omringende landen.
  2. Dat de zorgverzekering in zijn huidige vorm, wat eigenlijk een sociale verzekering zou moeten zijn, leidt tot aanmerkelijke verrijking van een kleine groep. Zeker ook omdat het bedrijfsrisico wordt ingedekt door de overheid.

 

and request

De zorgverzekering te baseren op een sociaal systeem dat voor iedereen goede en betaalbare zorg garandeert. Er kan een voorbeeld worden genomen aan de ons omringende landen. Indien u hiertoe niet in staat bent dan verzoeken wij u de verzekering per 1 januari 2014 in samenwerking met een of meer van deze landen tot stand te brengen. Indien dit niet lukt, verzoeken wij u de verzekering onder te brengen in de zorgverzekering van een van deze landen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-23 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Fred de Klerk 
Website:

History

Signatures

Updates

TEKEN OOK DEZE PETITIE!

http://petities.nl/petitie/zorg-voor-anderen-stimuleren-niet-afstraffen.

2013-09-22

teken ook deze petitie: http://geenjsf.petities.nl/

2013-09-07

Bezuinigen? Ja, maar niet meer over onze rug!

PRINT DIT UIT EN HANG HET ALS OPENLIJK PROTEST VOOR JE RAAM! MASSALE DEMONSTRATIE 30 NOVEMBER, VOLG DE BERICHTGEVING HIEROVER..

2013-10-11