You, the petitioner
Plaatje park poort

Tennis en padel in Almere-Poort

269 signatures

Woont u in Almere-Poort? Mist u mogelijkheden voor uzelf of u kinderen om buitensporten te beoefenen bij een vereniging in Almere-Poort? Ondersteun tennisvereniging HNL om in 2021 tennis en padel te kunnen spelen in Almere-Poort.

Petition

We

Inwoners van Almere-Poort, tennis- en padelspelers uit Almere en omgeving

 

observe

  • dat er momenteel zeer weinig mogelijkheden zijn om in verenigingsverband te kunnen sporten in Almere-Poort.

  • dat tennisvereniging Het Nieuwe Land graag wil verhuizen van Almere-Stad naar "De Voortuin" in Almere-Poort en we juichen de komst van een tennis- en padelpark toe.

  • Wij hebben begrepen dat de gemeente en HNL overeenstemming hebben over de verplaatsing, maar dat dit pas kan na invulling van het plan voor het huidige park.

 

and request

de verplaatsing van de tennisvereniging zo snel mogelijk te faciliteren, zodat er in 2021 tennisbanen en padelbanen in Almere-Poort liggen en wij in verenigingsverband kunnen tennissen en padel spelen in ons stadsdeel.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-25 
Organisation:
Tennisvereniging Het Nieuwe Land 
Website:

History

Signatures

Updates

Steun KNLTB en tennisverenigingen in Almere

Vanavond overleg gehad met de KNLTB en andere tennisverenigingen in Almere. Natuurlijk melding gemaakt van deze petitie en van zowel de KNLTB als alle tennisverenigingen in Almere steun gekregen voor ons verzoek.

Gezamenlijk kunnen we gemeenteraad overtuigen om tennis en padel in Almere Poort zo snel mogelijk te realiseren.

Wim Klomp, Tennisvereniging Het Nieuwe Land.

2019-10-09